0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Al Khayam Kalimat

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Al Khayam Kalimat Парфумована вода
Немає у наявності

Al Khayam Kalimat – поема про прекрасну Калімат

 

Молодий, але дуже перспективний бренд Al Khayam з ОАЕ представляє свій новий скарб – чудову орієнтально-цитрусову парфумовану воду Kalimat – одночасно дарує свіжість і чуттєвість, що пробуджує уяву і витончено спокушає. Калімат – жіноче ім'я на Сході, і дають його власницям непокірного, зухвалого, грайливого, але щирого та дуже привабливого характеру. Вона розумна - і при цьому подібна до фонтану емоцій, не бояться голосно заявити про себе і виблискує яскраво, немов коштовність на сонці. Завоювати серце такої красуні - справжнє щастя, і велика удача чекає на чоловіка, який зуміє домогтися її кохання.

А найправильніший засіб звернути на себе увагу – піднести вишуканий флакон, що пахне так приємно, що кожного разу рука красуні тягтиметься саме до нього – і неодмінно, зрошуючи себе парфумом, вона з радістю згадуватиме дарувальника!

Історія аромату

 

Новинка 2020 року продовжує чудову галерею творів, які молодий арабський парфумерний бренд представив у країнах Західної Європи. Вперше його продукція з'явилася в 2017 році і дуже швидко підкорила спочатку ринок арабських країн, а потім Великобританію, Францію, Німеччину та Швейцарію - європейці високо оцінили чудову якість та оформлення східної парфумерії.

Успіху було досягнуто в першу чергу завдяки унікальності старовинних рецептур, за якими створювалися пахощі, а також застосуванню рідкісних і дорогих компонентів, що традиційно використовувалися для складання духмяних духів, аттарів (висококонцентрованих запашних масел) і бахурів (ароматних деревних сумішей для закурення в будинку). Усією цією продукцією славиться парфумерний бренд Ай-Хайям, який дарує європейським поціновувачам усе найкраще, що є в запашній культурі арабського сходу.

Купити Al Khayam Kalimat в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього прекрасного нішевого бренду.

 

Парфуми – як витончений танець!

Видання «Калімат» було присвячене темпераментній, харизматичній східній красуні, і воно стане чудовим подарунком для всіх цінительок орієнтального ольфакторного напряму, водночас радуючи приємною нотою свіжості. Тут немає властивої багатьом східним парфумам тяжкості – це твір легкий, немов рух танцівниці!

Композиція відкривається освіжаючим тріо цитрусів – соковитих апельсинів та запашних скибок бергамоту – прикрашених прохолодною гармонією лаванди.

Серцевий акорд є втіленою спокусою: тут троянда і жасмин пристрасно сплітаються в ефектному букеті, доповнений яскравою нотою тропічних фрктів.

У фіналі звучить шляхетна база з дубового моху та по-східному чуттєвих почуттів.

Якщо вам подобається орієнтальний напрямок у парфумерії, або ж ви хочете зробити презент, що запам'ятовується дорогій вам людині, купити Al Khayam Kalimat в інтернет-магазині La Grande буде чудовим рішенням!