0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cerruti 1881 Essentiel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cerruti 1881 Essentiel Туалетна вода
Немає у наявності
Cerruti 1881 Essentiel Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Cerruti 1881 Essentiel - Ваше ідеальне літо!

 

Свіжість і яскравість, драйв та енергетика, при цьому елегантність та шляхетність – все це майстерно заміксовано та поміщено у стильний фірмовий флакон італійського модного будинку Черруті, який представив оновлення своєї чудової чоловічої колекції. Cerruti 1881 Essentiel . Цей деревно-пряний парфум з цитрусовими, фужерними, трав'яними та зеленими нотами – відмінне рішення для весняних та літніх днів, де б ви їх не проводили – в офісі або на морському узбережжі. Він має гідну стійкість і виражену мужність звучання, чудово освіжає та тонізує, гарний за будь-яких обставин і має всі шанси стати вашим улюбленим парфумом теплого сезону!

Історія аромату

 

1881 – знаковий момент для бренду Черруті, адже саме цього року його було створено в італійському місті Бієлла. Спочатку він виник як успішна мануфактура, що виготовляє високоякісні дорогі тканини, такі як кашемір або твід. А от

законодавцем мод бренд став із приходом модельєра Ніно Черруті, який, отримавши у спадок марку в 1957 році, за якийсь десяток років зробив її всесвітньо відомим модним будинком, клієнтами якого були багато політиків, магнатів, і, звичайно ж, селебрітіз. Серед відомих людей світу кінобізнесу амбассадорами марки стали такі стильні чоловіки, як Том Хенкс і Харрісон Форд, Брюс Вілліс і Майкл Дуглас, і такі карколомні жінки, як Шерон Стоун, що саме в нарядах від Черруті зводила з розуму весь світ у легендарному еротичному трир. інстинкт», а також Джулія Робертс, яка прославила марку в кінобестселлері «Красуня».

Парфумерію бренду, початок якої було покладено в 1979 парфумом Nino Cerruti, створювали кращі майстри світу. Модний будинок досяг розквіту, залучаючи до співпраці таких грандів, як Olivier Cresp, Aurelien Guichard, Annick Menardo, Maurice Roucel, Michel Girard, Harry Fremont, Antoine Lie.

Початок колекції «1881» було покладено в 1990-му, коли вийшов дебютний парфум на честь майбутнього ювілею - 1881 Pour Homme. З того часу ця лінія збагатилася 25 фланкерами, багато з яких стали справжніми шедеврами.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів із впізнаваним тисненням цифр на склі строгих квадратних фіалів для чоловіків і округлих, жіночних – для прекрасної статі.

 

Cerruti 1881 Essentiel – свято елегантності!

Дане видання у 2018 році підготувала сама Sonia Constant – зірка першої величини у світі парфумерії. Твір набирає яскравого і вибухового, зухвалого і свіжого акорду цитрусів – бергамот, грейпфрут і мандарин миттєво підвищують тонус і настрій.

Гірчинка та прянощі ефектно поєднуються в серцевому акорді, де запашний базилік доповнений темпераментним рожевим перцем та елегантною полинною нотою артемізії.

Завершує враження незрівнянна деревна база: тут панують аристократичні смолисті ноти білого кедра, благородна експресія дубового моху та димно-шоколадна екзотика ветівера.

Придбати Cerruti 1881 Essentiel в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише оригінали шановного бренду з довгою славною історією.