0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dsquared2 Red Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dsquared2 Red Wood Туалетна вода
346 грн
467 грн
Акція
-26%
Dsquared2 Red Wood Туалетна вода (тестер)
100ml
1 316 грн
1 585 грн
Акція
-17%
Dsquared2 Red Wood Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
1 416 грн
1 706 грн
Акція
-17%
Dsquared2 Red Wood Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 100 мл + гаманець)
Немає у наявності
Dsquared2 Red Wood Набір (туалетна вода 100 мл + лосьйон для тіла 150 мл)
Немає у наявності

Dsquared 2 Red Wood – яскравий шарм червоного дерева

 

Канадський парфумерний бренд Dsquared 2 представляє яскравий, молодіжний, експресивний аромат Red Wood для темпераментних та харизматичних дівчат. Гарячі емоції, щирі романи, незабутні враження – все це буде пов'язано для вас із цим парфумом!

Він підкорює серця запаморочливим міксом акордів фруктів та дерева, квітів та мускусу з феєричними амбровими та тропічними, пудровими та свіжо-пряними відтінками.

Відмінний супутник для гарячих побачень з весни і до осені – ви отримаєте з ним тисячі компліментів, адже немає кращого способу миттєво привернути до себе увагу та захоплені погляди!

Трохи історії

 

Парфумерна композиція Dsquared2 Red Wood вийшла у 2019 році у тандемі з чоловічим парфумом Green Wood. Прекрасна прем'єра адресована пристрасній парі, де Вона – ефектна та гаряча, а Він – енергійний та впевнений у собі.

Червоний флакон втілює характер парфуму всередині - полум'яний і темпераментний!

Автором композиції став чудовий сучасний майстер Olivier Cresp, автор близько 350 чудових парфумерних видань. За замовленням братів Діна та Дена Кейтенов, засновників цього бренду, він створив справді яскраву композицію на фірмовій деревній основі – для канадців саме ця нота є ключовою у кожному виданні, прославляючи чудову природу країни, яка славиться своїми лісами, заповідниками та найчистішою природою. Парфумерія братів Кейтен під маркою Dsquared2 випускається з 2007 року і удостоїлася Зірки на Канадській Алеї Слави, а самі дизайнери неодноразово були відзначені званням Best Designers of the Year відразу кількох країн Європи.

Вся колекція цього стильного канадського парфумерного будинку представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Dsquared2 Red Wood ви можете з гарантією оригінальності.

 

Аромат гарячого темпераменту.

Парфуми з першої секунди вражають своєю експресією, відкриваючи обійми соковитим ягідним акцентом журавлини, ефектно мікшованої з рожевим перцем.

У «серці» твори спокуса втілилася в образі тропічної ноти лічі, колорит якої прикрашений квітковим дуетом оксамитових троянд і важких магнолій.

Ще більше компліментів ви отримаєте у фіналі розкриття аромату, де чуттєвість мускусу м'якою хмаринкою огортає пишність деревної бази з молекули амбервуду з його приємним теплим амбровим підтоном та елегантного смолистого кедра. Таке завершення є фірмовим для всіх парфумів бренду Dsquared2 , культовою темою якого є дерево.

Якщо вам імпонує такий напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Dsquared2 Red Wood в інтернет-магазині La Grande – адже серед деревних ароматів ця марка – найвидатніша!