0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani My Way Armani

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani My Way Парфумована вода
96 грн
Акція
Armani My Way Парфумована вода (тестер)
4 069 грн
4 731 грн
Акція
-14%
Armani My Way Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
3 438 грн
Armani My Way Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 15 мл)
Немає у наявності
Armani My Way Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності
Armani My Way Набор (парфюмированная вода 30 мл + миниатюра 7 мл)
Немає у наявності

Armani My Way – мій шлях до жіночності

 



Вільна і динамічна, чарівна і елегантна, яка шукає свій шлях і відкрита пригодам, дівчина, яка вибирає парфум Armani My Way, ніби вирушає у захоплюючу подорож, в якій вона зустріне і замилування, і компліменти, і яскраві враження. Цей хвилюючий парфум, що пробуджує уяву, переливається відтінками білих квітів і туберози, цитрусів, пудри і м'якої анімаліки.

Він стане вашим чудовим щоденним супутником навесні та влітку, і особливо красиво зазвучить восени, ідеально доповнюючи як діловий, так і романтичний образ.

Такий парфум не має жодних кордонів, він космополітичний і однаково гарний на жінках усіх континентів, віку та темпераментів: головна риса, яка їх поєднує – це прагнення до самопізнання та вдосконалення себе.



Історія аромату

 

Новинка знаменитого італійського бренду, що справедливо носить титул світового законодавця мод, була створена талановитим тандемом парфумерів Карлоса Бенеїма та Бруно Йовановича (Carlos Benaim та Bruno Jovanovic). Вони надихалися різноманітністю квіткових ароматів, які символізують, з одного боку, багатогранність жіночих характерів, а з іншого – калейдоскоп вражень, які чекають на прекрасних дівчат, які шукають себе і обирають шлях пізнання світу. Адже саме подорожі найбільше змінюють і вдосконалюють нас, роблять мудрішими, дорослішими, розширюють наш кругозір і дозволяють наблизитися до відповідей на питання про сенс життя.

Цей парфум може стати як вашим глибоко особистим талісманом, так і декларацією про те, що ви шукаєте свій шлях. Недарма обличчям твору стала яскрава актриса Адріа Архона родом із Пуерто-Ріко, знайома глядачам за картинами "Справжній детектив" та "Нарко".

Заслуговує на увагу не тільки приголомшлива концепція, але й дивовижний дизайн флаконів, що отримали ефектну кришку у вигляді дорогоцінного каменю, характерну також для парфумів з колекції Acqua di Gioia. Втім, новинка не увійшла до жодної з існуючих ліній бренду і претендує на те, щоб стати флагманом власного спрямування.

Купити Armani My Way в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного модного дому.

 

I am what I live!


З перших же секунд парфум запаморочить вам голову солодким серпанком єгипетського флердоранжа - апельсинового кольору і тонким, цитрусово-терпким акцентом калабрійського бергамота.

Але головну роль у цій композиції парфуми відвели жіночній, солодко-вершковій, важкій туберозі та хвилюючим медовим мотивам індійського жасмину: романтичнішу і чуттєвішу пару важко собі уявити!

У фіналі чудово звучить бурбонська ваніль з Мадагаскару, оповита невинною спокусою білого мускусу та м'якими деревними чарами вірджинського кедра.

Якщо у вашому серці також знаходить відгук пошук сенсу існування, якщо ви намагаєтеся знайти його через подорожі, калейдоскоп подій та яскраві переживання – ідея купити Armani My Way в інтернет-магазині La Grande, безперечно, здасться вам дуже вдалою!