0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Ocean Di Gioia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Ocean di Gioia Парфумована вода
2 347 грн
2 761 грн
Акція
-15%
Armani Ocean di Gioia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armani Ocean di Gioia – сонце в океані!



 

На безмежний водний простір можна дивитися нескінченно. Спалахи сонця на воді – такі яскраві, що доводиться примружуватись, гра хвиль, гармонію якої хочеться спостерігати і в шторм, і в штиль, солоний бриз, що розвіває ваше волосся, ніжна прохолода води, що так приємно пестить шкіру - все це джерела натхнення, що змушують вас більш чуйно ставитися до прекрасного. Композиція Armani Ocean di Gioia створює ілюзію освіжаючих бризок, що дрібним пилом розлітається від хвиль, вона малює у вашій уяві сонячний диск, що плавно опускається в океан, доносить аромати прибережної зелені та фруктів, дерев і квітів.

Чудовий вибір для весняних і особливо літніх днів, які хочеться провести у подорожах, безтурботності, щасті та гармонії!



Трохи історії…

 

Чудова колекція Acqua di Gioia поповнилася чудовою новинкою, присвяченою океану у всій його пишноті. Авторами безперечного шедевра, який обіцяє стати новим бестселером цього престижного модного бренду, стали талановиті майстрині Marypierre Julien та Sonia Constant. Вони вибрали для реалізації своїх фантазій на тему безкрайнього акватичного простору свіжі, водяні, зелені, цитрусові та квіткові ноти, перетворивши свій витвір на справжню океанську симфонію.

Незмінно прекрасний і фірмовий дизайн флаконів, які прикрашають парфуми цієї серії: прозоре скло приховує чисту блакитну воду, чий тон такий схожий на блакить Атлантики, а кришка подібна до дорогоцінного каменю, переливи відтінків якого також нагадує хвилі.

Придбати Armani Ocean di Gioia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлені й інші твори «водної» колекції бренду, в якій новинка стала вже одинадцятим фланкером – і, безперечно, одним із найкрасивіших. У всіх варіаціях відчувається щире кохання Джорджіо Армані до морського відпочинку, яке він втілює з 1995 року – спочатку в чоловічій лінії Acqua di Gio, а потім і в жіночій Acqua di Gioia, початок якої було покладено в 2010 році.

 

Хвилі, бриз і квітуче узбережжя.


Парфум зустрічає вас вологим соковитим сплеском сонячних стиглих акватично-солодких цитрусів і груш, доповнених свіжістю зелені.

Контрастне «серце» звучить сіллю морської води та запахом прекрасних квітів, у заростях яких потопають береги. Чудовий букет парфумери зібрали з ніжного водяного жасмину, кришталевої конвалії та романтичних юних троянд.

Завершує враження вершково-деревний акорд сандалу і чудова хмарка мускусу, що огортає вас своїм чуттєвим магнетизмом.

Якщо океан - ваша улюблена тема, і ви не байдужі до водних ароматів, неодмінно прикрасьте свою колекцію цим чарівним екземпляром витонченої акватики. Ідея Armani Ocean di Gioia в інтернет-магазині La Grande буде відмінною і для тих, хто шукає парфум-супутник для незабутнього відпочинку в оточенні водних просторів. Це найкращий денний варіант для відпустки, який ви плануєте провести на морському березі або на яхті серед океану – а може, поки що лише у мріях про це…