0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Patchouli Ardent

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Patchouli Ardent Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain Patchouli Ardent Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Guerlain Patchouli Ardent

Якщо у вашому розпорядженні виявляється флакон духів Герлен, це може свідчити про кілька фактів: про ваш чудовий смак, а також про успішність і спроможність, тому що купити вишуканий парфум від Guerlain може дозволити собі далеко не кожен! У 2020 році портфоліо парфумерного будинку поповнилося новим скарбом, названим Patchouli Ardent . Глибокий, хвилюючий, демонструючий розкіш якісної французької парфумерії, цей аромат показує неординарне бачення майстром ноти пачулі – одного з ключових компонентів цього багатого та загадкового букета. І такий новаторський підхід однозначно заслуговує на те, щоб дана робота зацікавила справжніх поціновувачів.

Свято благородства та вишуканості

Колекція Les Absolus d'Orient, яку Будинок Герлен запустив 2016 року, під своїм ім'ям поєднує теплі, густі, чуттєві, що інтригують східні композиції. Кожна з них – це запрошення вирушити у захоплюючий вояж і відкрити завісу таємниці, за якою досі ховаються деякі з дарів загадкового Сходу. Працюючи над цими унікальними пірамідами, майстри використали найцінніші складові. Вони віддали перевагу теплим амбровим, спокусливим мускусним, благородним деревним акцентам, шкірі, смолам, ніжним квітам та темпераментним спеціям, щоб на виході отримати багатий і красивий, стійкий аромат. Ці видання поєднують у собі блиск французької парфумерії з таємничістю та чуттєвістю східної казки.

У рамках цієї колекції виробник випустив кілька шикарних робіт, одягнених у флакони однакової форми, що відрізняються лише кольором та назвою продукту. Ці ємності – знакові для торгової марки, вони гарантують композиції, презентовані в них, на успіх.

Коли парфум зачаровує

Patchouli Ardent став ароматом, що змінив сприйняття шанувальників пачулі. Замість звичного всім землистого, деревного, терпкого, запорошеного, майже містичного пахощів Тьєррі Вассер, автор композиції, показав усі найяскравіші й найчарівніші нюанси цього ароматного відтінку.

Парфумовану воду ви можете використовувати самостійно, або поділитися привабливим еліксиром з другою половинкою – цей варіант передбачив виробник, адресувавши його поціновувачам будь-якої статі. Унісекс-видання розкривається грайливим поєднанням зухвалого чорного та делікатного рожевого перцю, що вносить у симфонію свій сухий, терпкий фруктово-деревний флер. Тандем прянощів доповнює акцент соковитого інжиру. «Серце» парфуму зачаровує важкими пахощами турецької троянди, що контрастує з хвилюючими мотивами почуттів і витонченістю білого кедра. Завершує мелодію акорд, витканий з анімалістичних відтінків дорогої шкіри та чарівного, спокушального мускусу.

Придбати парфум від Guerlain за прийнятною ціною можна в Lagrande. На нашій інтернет-вітрині представлені цікаві та популярні аромати, засоби догляду за тілом та волоссям, а також брендова декоративна косметика.