0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Golden Green

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Golden Green Парфумована вода
Немає у наявності
Xerjoff Golden Green Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Xerjoff Golden Green




Один тільки запах цього напою, не кажучи вже про кілька його ковток, бадьорить, заряджає тіло енергією і просто зводить з розуму. Процес його приготування схожий на магію. У ці кілька хвилин обсмажені та подрібнені дорогоцінні зерна віддають воді свій хвилюючий і неповторний запах, благородну гіркоту і той неперевершений смак, яким може похвалитися лише кава. Зварений у турці, кавоварці або професійній машині, приготований досвідченим баристою або турботливими руками коханої людини, він дарує вам сили та приносить задоволення. Напій допомагає відволіктися або прийняти складне рішення, насолодитися хвилиною спокою або приємно поспілкуватися з близькою людиною. Не дивно, що багато парфумерів звертають свою увагу на цю ноту. Серед них і майстри відомого італійського нішевого бренду Xerjoff , що презентував у 2020 році нову роботу під назвою Golden Green.



Хвилина релаксу чи важлива зустріч?


Чи відчувають ті, хто не мислить свій день без філіжанки гарячої кави, свою залежність від неї? Справжній ритуал поєднує тих, хто любить проводити хвилини на самоті за столиком улюбленого кафе, читаючи захоплюючу книгу, і тих, хто давно не зустрічався з другом чи колегою і тепер захоплено розмовляє, ділячись останніми новинами. Під густий гіркий кавовий флер проходить безліч зустрічей та переговорів, вирішуються складні завдання та серйозні питання.

Прагнучи передати цю незабутню атмосферу, бренд Xerjoff презентував колекцію Coffee Break, до якої на сьогодні увійшло три роботи. Виробник присвятив цю серію шляхетному напою, популярність якого триває століттями. Торгівля кавовими зернами існує довгий час, і вирощуються вони в різних куточках планети. Працюючи над композиціями, парфумери торгової марки прагнули торкнутися кожної з цих точок.



Кава-брейк по-італійськи


Перші два видання випущено у 2018 році. Golden Dallah – аромат, у назві якого є слово, що означає арабський кавник. Посудина традиційно застосовувалася для приготування напою та подачі його у свята. Інтригуючий, густий парфум, крім ключового компонента, містить у собі ноти кольорів та прянощів, деревні, горіхові, амброві відтінки.

Golden Moka - парфум, що позичив ім'я у гейзерної кавоварки "Мока експрес", запатентованої італійцем і широко використовується на його батьківщині. Захоплюючий коктейль цитрусів тут плавно підводить до багатого основного акорду, що плавно йде в ладанно-зелену основу.

Насолодитися запахом необсмажених кавових зерен можна, якщо купити Golden Green – новинку колекції 2020 року. Початкові ноти мелодії дивують поєднанням темпераментних спецій та ягід ялівцю. На зміну їм приходить мікс білого кедра і ветівера, спокусливої шкіри, теплого ладану і амброво-шкіряних відтінків лабдануму. Завершує композицію мікс кави, чарівного мускусу, нагармоти та сірої амбри.

Купити вишуканий парфум від Xerjoff можна, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.