0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jean Paul Gaultier Le Male le Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum – розкіш і досвід, глибина та пристрасність!

 



Новинка модного дому Jean Paul Gaultier вражає своєю розкішною чуттєвістю та істинно мужнім шармом. Парфумована вода Le Male Le Parfum створена у східному стилі та захоплює переливами теплих пряних та ванільних, ароматичних та амбрових, квіткових та пудрових відтінків. Звучання композиції перегукується із флагманом колекції – легендарним Le Male видання 1995 року, проте формат парфуму глибший і чуттєвий, насиченіший і тепліший.

Він ідеально доповнить ваш образ у холодний сезон: з осені і до самої весни парфум буде огортати все навколо своїми м'якими, але такими привабливими хвилями, встояти перед якими просто нереально! Цей «моряк» має стільки досвіду у спокушенні прекрасної статі, що поруч із ним навіть море хвилюється сильніше!



Історія аромату

 

Засновник бренду Жан-Поль Готьє наприкінці минулого століття особисто створив ескіз флакона у вигляді сильного маскулінного торса манекена, одягнувши його в символічний одяг усіх мореплавців світу – смугастий тільник. Автором першого твору цієї колекції став знаменитий Френсіс Кюркджян, він є «батьком» ще півсотні фланерів, які щороку випускав модний французький бренд у рамках цієї маскулінної та сексуальної лінії.

2020 року пройшла прем'єра цілого квартету новинок, що поповнили Le Male Collection. Ними стали східно-фужерна Eau de Toilette Airlines, по-літньому свіжа озоново-акватична туалетна вода Aviator, а також провокаційний Pride Collector, флакон якого вийшов у символічних райдужних тонах. І, звичайно ж, презентовано було вражаючу вечірню версію класики, яка давно вже стала легендою спокуси і мужності, що знайшла своє відображення не тільки в традиційній для лінійки формі флакона, а й у його чорному кольорі, доповненому ефектною золотистою кришкою.

Купити Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає як нова, так і вже давно улюблена шанувальниками продукція бренду, заснованого в 1975 році майстром епатажу, французьким кутюр'є зі світовим ім'ям Жан-Полем Готьє.

 

Палкий і чарівний!


Композиція стала лаконічнішою порівняно з першою версією, але при цьому і більш об'ємною. Вона зберегла всі основні ноти, але інакше розставила акценти.

Стартує цей твір роботи Квентіна Біша та Наталі Грасія-Четто (Quentin Bisch і Nathalie Gracia-Cetto) дуже ефектно: всіма відтінками теплих східних спецій тут переливається пряний кардамон.

Серцевий акорд грає квітковими відтінками: тут шляхетна лаванда переплітається з оксамитовими тонами пудрового ірису.

На завершення ви можете сповна насолодитися пишнотою та розкішшю східних нот, прикрашених іскрами ванілі та мужньою чарівністю дорогої деревини.

Якщо ви шукаєте парфум для побачень, який би забезпечував попадання в ціль на всі 100%, краще варіанта, ніж ця експресивна новинка, вам не знайти. Варто лише купити Jean Paul Gaultier в інтернет- магазині La Grande - і ваш образ сприйматиметься зовсім по іншому!