0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Black Orchid Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

5 142 грн
5 979 грн
Акція
-14%
Tom Ford Black Orchid Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Black Orchid Parfum – повернення легенди !

 



Славетна «Чорна Орхідея» Тома Форда знову спокушає своїх шанувальників: бренд презентує нове видання – неймовірно чуттєву флорієнтальну композицію  Tom Форд Black Orchid Parfum! Дорогоцінний чорний трюфель тут знову домінує, вишукано доповнений солодощами квітів і фруктів, землистим штрихом пачулів і теплою алкогольною нотою. Новинка настільки ж гарна і ефектна - вона така ж стійка і відрізняється неймовірним шлейфом, як і її знаменита попередниця, проте має власну вдачу і яскраву індивідуальність.

Це ідеальний вибір для урочистих випадків, святкових подій, шикарних побачень – найкращий ваш аксесуар для світських осінніх та зимових вечорів. Парфум підійде як жінкам, так і чоловікам, адже Том Форд не робить гендерних відмінностей у своїх ароматах, воліючи наголошувати на спорідненості характерів композицій та їх власників.



Історія аромату

 

У 2006 році саме з «Чорної Орхідеї» розпочалася перша колекція парфумерії відомого американського дизайнера Тома Форда – Signature Collection. Однак ця провокаційна, складна і нескінченно гарна композиція виявилася настільки популярною у всьому світі, що дала початок власній лінії ароматів: на сьогоднішній день у Black Orchid налічується вже десять фланкерів, і новинка у форматі Parfum якраз і стала ювілейним виданням.

Вона вийшла в сяючому золотистому флаконі, що чудово передає ідею твору і чітко вказує на відміну від флагманської варіації – нуарної, готичної, декадансної. Нова версія подібна до золотого світла, що веде туди, де на вас чекає абсолютне щастя! Таке втілення шанувальники парфуму відзначають як приємніше для сприйняття, при цьому без шкоди для краси і дорогого звучання твору.

Вся колекція вже доступна в Україні: купити Tom Ford Black Orchid Parfum ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлена кожна версія цього шедевру: від первісного бестселера до розкішної «Оксамитової Орхідеї», відзначених нагородами FiFi Awards – найвищої відзнаки у світі парфумерії.

 

Втілена спокуса!


Композиція нового видання набагато лаконічніша за кількістю компонентів, проте не поступається багатством звучання своєму прототипу.

Вона захоплює з першого ж акорду, адже тут звучить незрівнянний трюфель, доповнений чудовою нотою солодких осінніх слив.

Центральна тема розкішної чорної орхідеї розкривається в «серці» твору, у чудовому обрамленні солодких екзотичних мотивів іланг-ілангу та п'янкого акценту ароматного рому.

Завершує враження східний колорит пачулів зі своїми чуттєвим, пряним, трохи землистим звучанням.

Якщо вам знайома "Чорна Орхідея", проте хочеться почути її світліше втілення, вам, безумовно, варто купити Tom Ford Black Orchid Parfum в інтернет-магазині La Grande. Також парфум буде цікавий усім поціновувачам та колекціонерам: у вашій особистій парфумерній галереї він займе гідне місце!