0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Rouge Trafalgar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Rouge Trafalgar Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Rouge Trafalgar Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Rouge Trafalgar – червоний колір як символ будинку Діор

 

Новий парфум Rouge Trafalgar про всесвітньо відомого модного будинку Christian Dior натхненний новою колекцією суконь «Трафальгар», яскраво-червоний колір яких захоплює своєю енергетикою – і водночас елегантністю, харизматичною динамікою – та вираженою жіночністю. До того ж, як відомо, яскраво-червоний – культовий колір бренду, який подарував світові помади цього надзвичайного відтінку, що стали його символом.

Саме такому насиченому, вогненному кольору присвячено цей шипрово-фруктовий твір, настрій якого передано через аромати червоних ягід, доповнені цитрусовими, солодкими, мускусними, деревними та м'якими пряними акордами.

Це – вибір для червоної доріжки, для значимих у вашому житті подій, створення яскравого, незабутнього враження. Його дозволить собі смілива, але елегантна, енергійна, але нескінченно приваблива жінка, яку такий парфум не затьмарить, а лише посилить її шарм і підкреслить всі переваги.

Трохи історії

 

Одна з найкрасивіших і найпрестижніших парфумерних ліній будинку Діор, чудова Maison з ексклюзивної La Collection Privee в 2020 році поповнилася новим виданням - Rouge Trafalgar , над яким працював талановитий майстер Франсуа Демаші (Fran?ois Demachy). Цей феєричний парфум неодмінно стане бестселером і займе своє заслужене місце серед таких шедеврів, як Dune, J'Adore, Miss Dior або Poison.

Він присвячений ефектній червоній сукні, яку великий кутюр'є Крістіан Діор створив спеціально для своєї тріумфальної весняно-літньої колекції 1955 року. Воно було настільки шикарним, хвилюючим і перевертаючим свідомість, що навіть за годину після початку показу, коли глядачі вже втомилися від вражень, справило справжній фурор.

Саме такий і характер композиції, а також жінки, яка її вибирає: привертати до себе увагу, вражати уяву, зводити з глузду! І хоча в нейтральному, класичному для цієї колекції флаконі парфум виглядає рожевим і ніжним, його сутність інша - червона і полум'яна!

Новинка вже чекає на вас в Україні: ви можете купити Christian Dior Rouge Trafalgar в інтернет-магазині La Grande, де вся продукція цього знаменитого французького бренду – лише справжня.

 

Квінтесенція жіночої сутності

Цей аромат спричиняє бурю емоцій! Він стартує найяскравішим і неймовірно соковитим, позитивним та радісним акордом літніх ягід: малини, полуниці та вишні, доповнених сонячним мандарином.

Однак головна роль у композиції відведена все ж таки ароматною, трохи терпкою, кисло-солодкою чорною смородиною, яка солює в серцевому акорді, вишукано підкреслена цитрусовою гіркуватістю грейпфрута.

Завершує враження чистий, хвилюючий мускус, чуттєвість якого посилена ноткою почул.

Композиція подарує вам цілий калейдоскоп вражень, якими ви насолоджуватиметеся годину за годиною, розгадуючи нові її змісти.

Якщо ви хочете зробити подарунок, що запам'ятовується надовго, вам, безперечно, варто купити Christian Dior Rouge Trafalgar в інтернет-магазині La Grande.