0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Shalimar Eau de Parfum Serie Limitee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Shalimar Eau De Parfum Serie Limitee Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain Shalimar Eau De Parfum Serie Limitee Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain Shalimar Eau De Parfum Serie Limitee – краса вічна !

Від цього чудового флакона просто не відірвати очей, але якщо вам пощастить познайомитися з його вмістом – ви закохаєтеся безоглядно! Guerlain Shalimar Eau De Parfum Serie Limitee представляє собою лімітоване видання 2020 року, і неймовірно схожий початкову версію чудового «Шалімара» - легенди як будинку Герлен, а й світової парфумерії взагалі. Цей східно-квітковий парфум зачаровує переливами цитрусових та бальзамічних, деревних, пудрових та ароматичних акордів.

Це – парфум для особливих випадків, важливих подій, значних дат і хвилюючих побачень. Він – урочисто прекрасний, він – втілення жіночності та сама досконалість!

Історія аромату

 

Творець бренду, П'єр-Франсуа-Паскаль Герлен, заснував цілу парфумерну імперію, яка була удостоєна прихильної уваги європейських аристократів і навіть коронованих осіб. За створення для французької імператриці Євгенії чарівного аромату Eau de Cologne Imp?riale, у середині 19 століття йому надали титул офіційного парфумера Її Величності і право використовувати королівську геральдику – зокрема, легендарних золотих бджіл.

У 20 і 21 столітті престиж бренду ще більше зміцнився, адже з'явилися такі світові шедеври, як L'Heur Bleue, Mitsouko, Samsara, Aqua Allegoria, Champs Elysees, Idylle, La Petite Robe Noire, Mon Guerlain, Muguet - і, звичайно ж, незрівнянний « Shalimar ». Вперше він був представлений у 1925 році - диво роботи чудового майстра Жака Герлена, онука засновника. Композиція була присвячена Мумтаз-Махал, коханій дружині індійського правителя Шах-Джахана, яка обожнювала сади Шалімар. Після передчасної смерті дружини шах звелів побудувати на честь її краси легендарний палац Тадж-Махал, а сади Любові також назавжди були присвячені їй.

З того часу парфумерний будинок випустив уже безліч варіацій цього бестселера - один прекрасніший за інший. Заслуговує на компліменти і фірмовий стиль флаконів: свого часу він став першим у світі фіалом з кольоровою кришкою, що зажадало особливої майстерності склодувів. У наші дні дизайну приділяють не менше уваги, і новинка 2020 вражає своєю пишністю - від неї просто не відірвати очей!

 

Ода вічного кохання

Композиція відкривається яскравим та соковитим акордом цитрусів, де особливо гарні мандарин, бергамот та лимон. Вони гармонійно доповнені благородною нотою білого кедра. «Сердечний» акорд присвячений хвилюючому квітковому паху: чудове тріо склали тут оксамитова троянда, пудровий ірис та солодкий жасмин. Їх доповнюють димно-деревні мотиви ветівера та пряний східний колорит пачулів.

У фіналі на вас чекає насолода солодкістю ванілі та бобів тонка, смолисто-бальзамічним дивом ладану та опопонаксу, шикарним шкіряним акцентом, вершковою м'якістю сандалового дерева, а також тваринним магнетизмом циветти та мускусу.

Новий твір вже доступний цінителям і в Україні: купити Guerlain Shalimar Eau De Parfum Serie Limitee ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми ретельно відбираємо для вас і найкращі новинки, і безсмертну класику всіх світових брендів, які заслуговують на вашу увагу.