0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ralph Lauren Polo Deep Blue Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Ralph Lauren Polo Deep Blue Parfum Духи (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Ralph Lauren Polo Deep Blue Parfum



Ви самі плануєте своє життя та розпоряджаєтесь власним часом. Ви чітко знаєте як список завдань на день, так і те, як виглядатимете сьогодні. І якщо щось із задуманого не відбудеться, точно не будете впадати у відчай, тому що витримка і самовладання – одні з ваших козирів. Вашу впевненість у собі, самодостатність та відмінний смак підкреслює улюблений аромат Polo Deep Blue Parfum від торгової марки Ralph Lauren. Нова композиція поки що мало представлена на вітчизняному парфумерному ринку. Тому, ухваливши рішення купити Polo Deep Blue Parfum, ви претендуєте на звання власника стильного, актуального та неординарного чоловічого образу.



Магія океанічних глибин у парфумерії Ральф Лорен


Перший аромат під назвою Polo, дебютний для виробника, презентований американським брендом у 1978 році. Потім, вже у 2000-х, розпочався запуск ліній чоловічої парфумерії, названих Black, Blue, Red, Sport, Supreme Collection.

Видання Polo Blue світ побачив у 2003 році. Його виходом позначили запуск однойменної колекції, яка оспівує акватичну свіжість, потужність океанічної стихії та секрети водних глибин. Після цієї туалетної води з її освіжаючим міксом дино-огірковим, доповненим травами і деревиною, представлені наступні роботи. Видання в концентрації EdP запам'ятовується своїм яскравим, гучним інтенсивним звучанням, сповненим свіжістю акватики, чуттєвістю ірису, елегантністю пряно-деревних нот. Композиція Polo Ultra Blue випущена в 2018 році, її флер захоплює багатогранністю цитрусових, мінеральних, мускусно-деревних нюансів. У 2019 бренд вразив чоловіків багатою та цікавою варіацією Gold Blend – фруктово-цитрусовий та деревний акорди композиції майстра збагатили імбирно-пряними нотами.

Над створенням цих композицій, як і над останньою, названою найсвіжішим з парфумів колекції, працював парфумер Карлос Бінейм.



Стильний «компаньйон» для сучасного чоловіка


Він дозволить вам почуватися в тонусі, бути активним, дієвим та рішучим. Він може стати вашим натхненням у хвилини, коли треба бути сконцентрованим, і допоможе розслаблятися в період довгоочікуваного відпочинку. Він буде свідком ваших успіхів, стрімких підйомів і дозволить зберігати самовладання в хвилини прикрих промахів. З ним ви поїдете у відпустку, на романтичну прогулянку або довгоочікувану зустріч з морем. Він стане свідком усіх найбільш захоплюючих подій у вашому насиченому та активному житті – від завершення вдалого проекту до покупки авто. Хіба цього мало, щоб у вас виникло бажання купити Polo Deep Blue Parfum?

Мелодія парфуму допомагає забути і відволіктися, залучаючи до своєї гри запахом іскристих цитрусів та екзотичними мотивами зеленого манго. Акценти гіркувато-квіткової герані, освіжаючого кипарису та мускатної шавлії з'єднуються у серці парфуму. Його фінал дарує прохолоду морських нот, що контрастують із теплом інтенсивного амброксану, хвойними мотивами ялинової смоли, чуттєвістю мускусу та терпкістю почуттів.