0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Code Absolu Gold Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Armani Code Absolu Gold Homme Духи (тестер)
Немає у наявності

Armani Code Absolu Gold Homme - Чуттєвість істинної мужності!

 

Він шикарний. Він привабливий. Він елегантний. Він притягує до себе, наче магніт. Він – володар унікального парфуми Armani Code Absolu Gold Homme – єдиного у світі аромату, гідного такого чоловіка! Цей орієнтально-пряний твір містить у собі безліч таємних послань, закодованих за допомогою деревних, бальзамічних, спеціальних, пудрових, ароматичних та цитрусових акордів. Воно переливається теплом на вашій шкірі і піднімає градус чоловічої чарівності буквально за секунди. Шикарний, шлейфовий, стійкий – ви мріяли саме про такого супутника, завдяки якому увага буде сфокусована на вас – захоплені погляди та щирі компліменти вам гарантовані!

Історія аромату

 

Легендарна колекція «Армані Код» поповнилася неймовірно привабливою новинкою – іскристим, п'янким та сексуальним парфумом Absolu Gold Homme . Цей твір роботи знаменитого майстра Ентоні Мезондьє (Antoine Maisondieu) прикрасив собою лінію абсолютно особливої чоловічої парфумерії від модного будинку Армані – культовий «Код» вперше з'явився в 2004 році і одразу став бестселером. І не дивно, адже він вражав усім: глибиною звучання, невимовним чоловічим шармом, ефектною рекламою та прекрасною композицією, автором якої був інший чудовий парфум сучасності – Ентоні Лі (Antoine Lie).

Флагманська версія одразу отримала заслужену нагороду – найпрестижнішу премію світу парфумерії, FiFi Award у номінації «Чоловічий аромат 2006 року категорії Люкс» (Fragrance Of The Year Men`s Luxe). З того часу було випущено понад три десятки фланкерів, і «золота» новинка-2020 стала 33 за рахунком твором у цій феєричній лінійці.

Звичний шанувальникам витягнутий елегантний витягнутий флакон отримав приємний приглушено-золотистий відтінок – аристократичний, що чудово демонструє смак свого власника.

Придбати Armani Code Absolu Gold Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція італійського бренду, що по праву вважається іконою світової моди.

 

Тепла та яскрава версія класики Armani Code

Якщо вам знайомий початковий варіант, новинка прийде до душі неодмінно, якщо ж ви вперше відкриваєте для себе цю чоловічу магію - залишається лише порадіти: у вас попереду яскраві враження.

Композиція відкривається соковитим, іскристим, тандемом, що бадьорить, мандаринів і зелених яблук – чудовий дует!

Ще ефектнішим здасться вам поєднання нот центрального акорду, де бархатисто-пудровий ірис доповнений дорогоцінним пряним шафраном – найдорожчою та запашною спецією світу.

У фіналі на перший план виходять солодко-трав'янисті боби тонка у поєднанні зі смолистою насолодою бензоїну, лягаючи на розкішну мужню базу деревних нот – гуаяка та білого кедра.

Якщо вам необхідний парфум, який багаторазово посилить вашу чарівність днем і зробить воістину чарівним вечором – ви зробите абсолютно правильний вибір, вирішивши купити Armani Code Absolu Gold Homme в інтернет-магазині La Grande!