0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive Jasmin Kusamono

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Armani Prive Jasmin Kusamono Туалетна вода
125 грн
Акція
Armani Armani Prive Jasmin Kusamono Туалетна вода (тестер)
100ml
5 890 грн
6 849 грн
Акція
-14%

Елегантний мінімалізм

 



Квітковий водяний аромат Armani Prive Jasmin Kusamono чистий і досконалий, наче витончене вбрання нареченої: нічого зайвого - і при цьому все ідеально! Він свіжий і прозорий, ніби весняний дощ, що зрошував цілющою вологою білі квіти та зелене листя, фрукти та дерева в саду. Така невагома досконалість – данина поваги творця бренду, Джорджіо Армані, азіатським парфумерним традиціям, де аромати ефемерні та бездоганні, не домінують, а лише підкреслюють все те, що їм слід прикрашати.

Ця парфумована вода стане ідеальним весняно-літнім аксесуаром для всіх дівчат і молодих жінок, які віддають перевагу лаконічним парфумам та прагнуть абсолютного ідеалу. Вона прикрасить будь-який денний образ, якому надасть французький аристократизм, італійський шарм та японську вишуканість – чудовий зразок ольфакторного мистецтва на межі трьох великих культур!



Трохи історії

 

Новинка з незвичайною японською назвою натхнена мистецтвом складання мікроландшафтів, настільки улюблених у Країні Вранішнього Сонця. Прикладом Кусамоно можуть бути дерева бонсай та їх  оформлення. Багатство змісту, багатогранність сенсів і навіть мінімалізм форми – ось суть цього явища.

Твір вийшов у найпрестижнішій колекції модного дому Армані – ексклюзивній нішевій лінійці Les Eaux. Над його створенням працював такий талановитий парфумер, як Домінік Ропійон – автор багатьох безперечних шедеврів: Amor Cacharel, Euphoria Calvin Klein, Dune Christian Dior, Acqua di Gioia, Irresistible Givenchy, La Vie Est Belle Lancome, Alien Mugler, Lady Million та Olymp .

Маестро представив своє нове творіння в 2020 році - воно вийшло в квартеті чудових парфумів бренду, присвячених найяскравішим ольфакторним враженням нашої планети: троянд з Мілана, гарденії з острова Антигуа і високогірного чаю Оолонг з Китаю.

Всі чотири бестселери можна придбати і в Україні: купити Armani Prive Jasmin Kusamono ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас дивовижну колекцію найкращих новинок та перевіреної часом класики – всі світові шедеври та найшанованіші бренди представлені тут!

 

Зразок досконалості!


Першим вступає соковитий та яскравий акорд, складений із кисло-солодкого акценту груші сорту «Наші» (nashi pear) та теплого нюансу рожевого перцю.

У «серці» композиції переливається відтінками хвилююча феєрія білих квітів – цей чудовий букет складається з романтичного жасмину, кришталевої конвалії та ніжного флердоранжу – апельсинового кольору.

В якості базовіх нот виступає шляхетний і витончений деревний дует білого кедра і вершкового сандала.

Якщо вам імпонує парфумерія акватично-чиста, легка, вишукана за формою та бездоганна за змістом, купити Armani Prive Jasmin Kusamono в інтернет-магазині La Grande буде чудовою ідеєю – вона стане справжньою перлиною вашої колекції!