0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Issey Miyake Fusion D'Issey

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • i

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Issey Miyake Fusion D'Issey Туалетна вода
1 460 грн
Issey Miyake Fusion D'Issey Туалетна вода (тестер)
100ml
1 548 грн

Issey Miyake Fusion D'Issey – вибух творчої енергії!

 



Новий фужерний чоловічий аромат Issey Miyake Fusion D'Issey вражає уяву своїми яскравими контрастами та змішанням усіх чотирьох стихій: вогню та води, землі та повітря. Чудовий «Фьюжн», що в перекладі означає розплавлення - і в той же час злиття, поєднання, - неймовірно креативний: він може служити прикладом надзвичайно вдалої інтеграції розжареної вулканічної лави та прохолодних морських вод, земних скарбів, що зберігаються в надрах, та стрімких повітряних потоків.

Деревні та ароматичні, кокосові та пряні відтінки чудово передають усю незвичайність парфуму та його невичерпний потенціал!

Це чудовий вибір для енергійних, сучасних, авантюрних чоловіків, у серці яких живе дух пригод і новаторський підхід до всього, за що б вони не взялися.



Історія аромату

 

Творець бренду, токійський дизайнер Ісей Міяке, має репутацію мрійника і справді має неприборкану фантазію, і при цьому – впізнаваний мінімальний стиль і відмінний смак. До співпраці він залучає таких же за творчим масштабом зірок світової величини. З моменту створення парфумерного напряму свого модного бренду він співпрацював з такими грандами, як Жак Кавальє, Олівер Кресп, Альберто Морійяс, Крістоф Рейно, Марі Саламань, Домінік Ропійон і, нарешті, Наталі Лорсон. Вона – талановита авторка цієї вражаючої новинки та ще безлічі інших бестселерів, таких як Wild Forest Armand Basi, Gentleman Givenchy, а також блискучих колекцій Encre Noire Lalique та Black Opium Yves Saint Laurent.

Наталі геніально втілила в реальність задум Іссея ольфакторними засобами передати міць і глибину природних стихій, захоплення невгамовною енергією виверження вулкана і від пізнання таємниць Землі, які бувають нам даровані при катаклізмах, що викликають одночасно потрясіння і захоплення. Така ж буря емоцій пов'язана і з цим твором – так само харизматичним та неймовірним.

Новинка вже доступна в Україні: купити Issey Miyake Fusion D' Issey ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми завжди серед перших пропонуємо всі найяскравіші парфумерні прем'єри!

 

Вулканічний темперамент і чарівна краса стихії!


Магія контрастів вражає з перших миттєвостей: гострий холодок іскристих лимонів переплітається з теплою і солодкою аурою кокосового молока та інжирного нектару.

Так само суперечливий і водночас чудовий серцевий акорд, де переплелися теплі вершково-деревні тони сандалу, палкі пряні відтінки кардамону та розмарину, а також ментоловий холодок герані.

Завершує враження пачулево-деревний фінальний акорд у повітряному мареві амброксану.

Заслуговує на увагу і робота дизайнерів, які добре передали через вигляд флаконів настрій та ідею самого твору. Приглушена морська синь скла, обсидіановий блиск і характерна «вулканічна огранка» чорної кришки, помаранчеві та сірі відтінки написів – немов іскри та попіл – все це служить одній меті: вразити вашу уяву і захопити її в полон, змусити захоплюватися і з повагою відноситися до такої міці.

Якщо ви цінуєте креатив і волієте не приховувати, а підкреслювати нетривіальність своєї натури, ідея Issey Miyake Fusion D' Issey в інтернет-магазині La Grande буде для вас чудовою!