0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Dior Oud Rosewood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Oud Rosewood Парфумована вода
Немає у наявності
Christian Dior Oud Rosewood Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Christian Dior Oud Rosewood - Чуттєвість і Шляхетність

 

Звучання нового твори Oud Rosewood від легендарного парфумерного будинку Christian Dior нагадує талановиту симфонію, в якій потужні акорди дивовижним чином переплітаються із ніжними тонами. Цей парфум створений у східно-деревному напрямку і поєднує в собі дуже різні характери: яскрава чуттєва спокуса вдових і тварин нот - і витончений, елегантний політ фантазії вишуканої фруктової солодощі.

В результаті твір наділяє свого власника тією м'якою силою, встояти перед якою просто неможливо: анімалістичні нюанси тісно пов'язані тут із романтичними мотивами. Таке звучання ідеально доповнить як чоловічий, так і жіночий образ, вміло підкреслюючи ваші найкращі риси та залишаючи простір для уяви.

Історія аромату

 

Тема східного трактування деревних ароматів зацікавила французький парфумерний дім Діора у 2018 році, коли в одній із найпрестижніших колекцій бренду – ексклюзивної лінії La Collection Privee – вийшов парфум Purple Oud. Як відомо, аромат вудового (або агарового) дерева є втіленням орієнтальної культури створення пахощів – без цього дорогоцінного компонента не обходиться практично жодний серйозний твір, присвячений чуттєвості Сходу. У запаху цієї деревини змішуються відтінки диму, шкіри, мускусу та солодко-пряних смол – просто неймовірне поєднання!

Однак у новому парфумі до аромату уда приєдналася рівноправна тема благородного палісандра – рожевого дерева, яке отримало саме таку назву недарма: деревина палісандра дійсно має унікальну солодкувато-квіткову пахощі, що нагадує троянду.

Над парфумованою водою чаклував знаменитий майстер Франсуа Демаші (Francois Demachy) – справжній чарівник ольфакторного світу.

Купити Christian Dior Oud Rosewood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що втілює в собі істинно французький підхід до створення ароматів починаючи з 1947 року, коли модельєр Крістіан Діор заснував свій модний будинок, а слідом за ним та його парфумерний напрямок Parfums Christian Dior.

 

Чарівна гра контрастів

Композиція вступає солодким, соковитим, романтичним акордом фруктів, де в чарівному дуеті змішалися ноти стиглої запашної малини і терпкої айви з її приємною кислинкою.

«Серцева» тема зачаровує привабливою сексуальною міццю тварин нот і при цьому пестить сприйняття м'якою вершковою магією сандалового дерева.

Завершує враження чудовий дует головних героїв твору: тут багатий, сильний, яскравий та багатоплановий уд доповнений ніжним, хвилюючим та елегантним звучанням рожевого дерева – аристократичного палісандра. Вони немов уособлюють чоловіче і жіноче початки, що злилися в повній гармонії.

Якщо вам хочеться відчути розкіш французького погляду на традиційно східні парфумерні мотиви, вам, безумовно, варто купити Christian Dior Oud Rosewood в інтернет-магазині La Grande!