0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jo Malone Wisteria & Lavender

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Jo Malone Wisteria & Lavender Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Jo Malone Wisteria & Lavender

Це місце, де ви відпочиваєте, насолоджуєтеся красою чудових краєвидів та черпаєте нову порцію натхнення. Тут ви прощаєтеся з тривожністю, забуваєте про нескінченні метушливі будні та питання, які вимагають негайного реагування. Тут ви релаксируєте, вбираючи в себе досконалість, що оточує вас, і занурюєтеся на кілька годин у хвилюючий, ніжний, заспокійливий запах квітучих рослин. Прогулянка лавандовим полем – джерело щирої радості та неймовірного задоволення. Віддатись йому пропонує торгова марка Jo Malone London , що випустила в 2020 році кілька нішевих ароматів з лавандою. Одним із джерел чудових відчуттів та емоцій, які прокидаються під впливом їхнього флера, може стати унісекс-видання Wisteria & Lavender , що поповнило серію.

Натхнення, яке завжди з вами

Нова колекція під назвою Lavanderland, презентована британським брендом, складається із трьох одеколонів, об'єднаних загальною тематикою. Продукція представлена обмеженим випуском, і це цілком відповідає концепції торгової марки, яка декларує обраність своїх шанувальників та прагне наголошувати на їх індивідуальності. Однією з «фішок» цих парфумів є те, що кожен, хто побажав купити аромат Jo Malone London , може придивлятися до ще одного парфумерного видання цього виробника, оскільки композиції цього бренду можна змішувати, щоб отримати абсолютно новий і неповторний власний парфум.

Крім традиційних для компанії одеколонів, до лімітованої лінійки Lavanderland також увійшла парфумерія для дому та текстилю. Ви тільки уявіть собі, яка атмосфера пануватиме у вашому будинку, якщо ви придбаєте дифузор для дому з цієї колекції! А наскільки барвисті сни будуть снитися вам і членам вашої сім'ї, якщо текстиль буде нанесений спрей з даної серії!

Бездоганна якість індивідуальний підхід

Пристрасть засновниці торгової марки Джо Малон до створення парфумерії – з її дитинства. У той час, маючи в розпорядженні лише мамину колекцію парфумів, вона старанно змішувала вміст флакончиків. Саме цей прийом зараз декларує компанія: бути особливим легко, якщо купити парфум від Jo Malone London і скомпонувати його з іншим виданням бренду. Виробник дає можливість шанувальникам відчути себе особливими, забезпечуючи ексклюзивність парфумерії. А стилісти та консультанти бренду, які працюють у фірмових бутиках, допомагають їхнім відвідувачам правильно інтерпретувати свій настрій та підібрати відповідну парфум.

Ода фіолетового

У букеті під назвою Wisteria & Lavender – мікс розкішних квітів, бутони яких схожі на свій колір. Вони чудово доповнюють один одного, а їхнє пахощі виглядає підкреслено розкішно завдяки фінальному мускусному акорду.

Композиція стартує делікатними, приємно освіжаючими нотами лаванди, що вносять у мелодію трав'янисто-квітковий акцент. Ніжна, солодка, надзвичайно приваблива вістерія пахне в «серце» аромату. З нею в тандемі звучить привабливий геліотроп, який п'янить своїми мигдально-ванільними півтонами. У фіналі можна насолодитися спокусливістю мускусу, що посилює чуттєвість композиції.