0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jo Malone Silver Birch & Lavender

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Jo Malone Silver Birch & Lavender Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Jo Malone Silver Birch & Lavender



Вона перенесе вас у світ краси, ніжності та витончених запахів, огорне вас свіжістю, додасть образу новизни і подарує неймовірний комфорт. Хоча б на мить вона відверне вас від турбот, подарує відчуття умиротворення та спокою. А ще – зробить вас надзвичайно привабливою особистістю. Всю цю магію вам подарує композиція Silver Birch & Lavender, презентована відомим британським брендом у 2020 році.



Мистецтво створювати досконале


Вишукана, виразна, вражаюча – якісна парфумерія не може бути банальною та непримітною. Понад те, вона повинна зберігати індивідуальність того, хто її обирає. Саме тому продукція торгової марки Jo Malone London має попит у тих, хто бажає виглядати особливо, не бути схожим з кимось іншим і пахнути так, щоб оточуючі довго розгадували назву їхнього улюбленого аромату. Враховуючи ці побажання, майстри британського бренду створюють справжні ароматні історії, що поєднують у собі прагнення успіху та уваги, бажання виглядати стильно, оригінально та свіжо. Рік за роком компанія випускає нішеві парфуми та цілі лімітовані колекції, присвячені земній красі – окремим рослинам, полям та садам, луговим травам та польовим квітам.



Лавандовий у тренді


Лаванди багато не буває! Ймовірно, так думали парфумери торгової марки Jo Malone London, працюючи над новою лімітованою серією Lavanderland, до якої, крім традиційних для бренду одеколонів, увійшла парфумерія для дому. Колекція стала однією з найбільш очікуваних для людей, які вже знайомі з творчістю компанії. У кожному виданні звучить поєднання запаху витонченої лаванди та інших нот – спецій, цитрусових, квіткових, деревних акцентів.

Флакони ємністю 30 мл мають характерні для парфумерної продукції бренду контури та оформлення. Високі правильної форми судини з прозорого скла увінчують кришки лавандового відтінку, на них нанесені назви продукту та емблема виробника.



Silver Birch & Lavender – витонченість та шляхетність


Витонченість відчувається у кожній грані цього аромату. Зовнішній вигляд флакона сприяє знайомству з одеколоном, запрошуючи зняти кришку і розпорошити тонкий, делікатний унісекс-парфум. Відчуваючи його перші відлуння, ви поринаєте у свіжість, холод іскристого та елегантного грейпфрута, прохолоду та оптимістичність якого доповнює легка благородна гіркота. На зміну цитрусовому флеру приходить нота чистоти, витонченості, безтурботності – трав'янисто-квіткова лаванда. Цитрусово-лавандові пахощі поступається місцем розкішному фінальному акорду. У ньому звучать виразні мотиви берези та теплі смолисті акценти дуба, що вносить у композицію відчуття затишку та комфорту.

Купити парфумерію Jo Malone London за чудовою ціною пропонує магазин Lagrande. На нашій інтернет-вітрині представлений гідний вибір парфумерної продукції та декоративної косметики, засобів для догляду за тілом та волоссям.