0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Overture Women

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Overture Women Парфумована вода
6 076 грн
Amouage Overture Women Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Overture Women – вечір в опері

 



Урочистий та гламурний, шикарний та неймовірно привабливий аромат Amouage Overture Women створює враження світського вечора, який ви проведете в гідних вас декораціях: навіть звичайний момент набуває незбагненних чарів, якщо на вас хоча б пара крапель цього магічного еліксиру!

Східно-деревна феєрія переливається бальзамічними, пряними, фруктовими, шкіряними та деревними відтінками. Його насичений, виразний, шлейфовий характер співзвучне холодному сезону, чудово розкриваючись восени, взимку та ранньою весною, огортаючи вас своєю теплою чуттєвою хвилею у прозорому, кришталевому холодному повітрі.

Це ідеальний вибір для побачень і світських виходів, де ви хочете блиснути своєю красою!



Історія аромату

 

Творець бренду принц Сайєд Хамад бін Хамуд Аль бу Саїд задумував Amouage як королівську парфумерну марку, яка б зберегла древні традиції оманських пахощів і одночасно вдихнула б у них нове життя сучасності. З ним співпрацюють провідні європейські парфумери, створюючи справжні шедеври на межі культур Сходу та Заходу – розкішні та напрочуд гарні. Ось чому Султан Омана так любить подавати твори від Amouage як королівські подарунки обраним.

Новинка 2020 року варта всіх попередніх шедеврів, якими представники марки радують своїх шанувальників щорічно. Вона задумана і випущена як парний жіночий парфум до чоловічої версії видання 2019 року – обидва вони об'єднані любов'ю до високого мистецтва та п'янкою нотою кальвадосу – знаменитого французького яблучного коньяку Apple brandy. Автором жіночої версії бестселера стала талановита Annick Menardo (Аннік Менардо), автор таких творів, як Portrayal Woman Amouage, Obsessed for Women Calvin Klein, Hypnotic Poison Christian Dior, Acqua di Gio Giorgio Armani, Boss Bottled Hugo Boss.

Купити Amouage Overture Women в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього нішевого бренду з Оману.

 

Краса, яка випиває…


Яблучний бренді у поєднанні з дорогоцінним пряним шафраном і аристократично-терпким бергамотом вже сам по собі може стати витвором мистецтва, але це лише перший акорд цього чудового аромату.

Його «серце» зачаровує солодким пряно-бальзамічним поєднанням кориці, мирри та бензоїну з хвилюючими квітковими мотивами травневої троянди-сентифолії та витонченої герані.

У фіналі твору звучать мускусно-пряні тони лабдануму та смолисті відтінки олібануму, що обрамляють шикарний акцент дорогої шкіри.

Як завжди, приємно вражає фірмовий стиль флаконів: медово-коньячного відтінку парфум поміщений у фіал матового скла, увінчаний кришкою, яка є точною копією купола Мечеті Султана Кабуса.

Все це дійсно справжня увертюра Жіночності - вона неймовірно чарівна і зводить з розуму своєю красою. Вам, безумовно, варто купити Amouage Overture Women в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити подарунок, який запам'ятовується на все життя!