0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jo Malone Waterlily Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jo Malone Waterlily Cologne Одеколон
Немає у наявності
Jo Malone Waterlily Cologne Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Парфуми Jo Malone Waterlily Cologne

Він не прагне вам подобатися, але його звучанням ви, напевно, будете зачаровані. У нього немає мети потрапити до ваших фаворитів, але вже після першого знайомства ви однозначно захочете, щоб цей простий флакон з масивного скла прикрашав вашу особисту колекцію. Ймовірно, він не викликатиме у вас масу емоцій своєю багатогранністю, але природність його пахощів назавжди підкорить вас. Стильний, лаконічний, хвилюючий, неповторний у своїй природності парфум Waterlily Cologne однозначно заслуговує на вашу увагу цього сезону!

Чари в парфумерній лабораторії

Jo Malone London – це не просто відомий нішевий британський бренд. Парфумерну лабораторію компанії можна порівняти з місцем, де чарівники в образі парфумерів створюють щось неймовірне. Майстри прагнуть вловити настрої шанувальників, які, обираючи видання бренду, хочуть зберегти свою індивідуальність та пахнути абсолютно особливо. Ті, хто бажає купити аромат від Jo Malone London , повинні знати кілька переваг цієї продукції. Ці композиції можна використовувати як соло, так і змішуючи їх між собою. У широкому асортименті продукції виробника близький його настрою парфум знайде людина будь-якого віку - від юного створення до особи в поважних роках. Видання бренду існують поза часом. Не важливо, роботі якого року випуску ви віддасте перевагу – всі парфуми компанії звучать актуально і сучасно.

Прогулянки англійськими садами

Саме цьому захоплюючому занять пропонує віддатися британський бренд, який випустив нову колекцію робіт під назвою Blossoms Cologne 2020. Чотири новинки постали перед шанувальниками у відомих флаконах чотиригранної форми, увінчаних сріблястими кришками. Скло, з якого виготовлені ємності, тоноване матовим покриттям ніжних відтінків пастельних. Схоже на мозоля, воно уособлює прохолоду, яку дарують композиції.

Від ароматів віє неквапливістю, розміреністю буття, умиротворенням та спокоєм, які можна відчути, прогулюючись у тіні доглянутих дерев та кущів. Вони спонукають споглядати красу пейзажів, створених руками людини, насолоджуватися граціозністю рослин, співом птахів, свіжістю повітря і тим самим відволікатися від суєти і тривожності.

Ваш особистий ставок з лататтям

Одним із представників колекції Blossoms Cologne 2020 став Jo Malone Waterlily Cologne. Тонкий, чистий і хвилюючий парфум уособлює безтурботність та щастя. Гіркувато-солодкі відтінки неролі, що звучать на старті мелодії, поступаються місцем пахощі водяної лілії і чуттєвого жасмину самбак. Спокусливість аромату підкреслює акцент мускусу, що відчувається у фіналі.

Купити вишуканий парфум від Jo Malone London ви можете у Lagrande. В асортименті нашого інтернет-магазину завжди можна знайти модні та популярні видання від відомих виробників за найбільш прийнятними цінами.