0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Burberry Her London Dream

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Her London Dream Парфумована вода
381 грн
Burberry Her London Dream Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Burberry Her London Dream Димка для волосся
Немає у наявності

Burberry Her London Dream - квінтесенція Туманного Альбіону

 



Новий квітковий аромат Burberry Her London Dream розкриє вам всю душу загадкового Лондона, проведе вас його вуличками, повідає секрети і змусить полюбити це місто назавжди, перейнявшись його унікальною атмосферою. Він переливається відтінками троянд і свіжості, цитрусів і амбри, граючи теплом і прохолодою, ніби сонячними відблисками, що пробиваються через хмари.

Ідеальним звучання цієї парфумованої води буде в міжсезоння: його хвилюючий шлейф прекрасний у прозорому та урочистому повітрі осені – і в ніжному мареві весняних днів, він стане промінцем світла у тумані та зігріє своїм лагідним теплом, піднімаючи настрій вам та всім, хто виявився поряд.



Історія аромату

 

Вперше солодка квітково-фруктова композиція Burberry Her від модного британського бренду Барберрі з'явилася в 2018 році. Вона мала успіх, і вже через рік вийшли дві її варіації: ніжна Blossom і яскрава Intense. А рік 2020 подарував нам ще одне задоволення – стильний аромат лондонської мрії, який втілили в реальність парфумери Джером Ді Маріно та Майя Лерно (Jerome Di Marino та Maya Lernout).

Обличчям новинки стала чудова Кара Деленвіль, чия фотосесія роботи Юргена Теллера виявилася чудовою ілюстрацією прогулянки Лондоном – старовинного та романтичного і водночас такого сучасного та багатогранного: енергійного, невимушеного та комфортного. Кара демонструвала спокійний, розслаблений стиль, що так імпонує молоді британської столиці, та який із задоволенням тепер приміряєте на себе і ви – хоч би у вигляді цього чудового аромату.

Заслуговує на увагу і елегантний фірмовий дизайн флаконів – такий стильний фіал прикрасить будь-який туалетний столик і стане чудовим подарунком жінці, наділеній смаком.

Купити Burberry Her London Dream в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлені й інші твори легендарного лондонського бренду, чий тонкий та вишуканий британський стиль багато років тому став зразком та орієнтиром для багатьох людей у всьому світі.

 

Ваша мрія така прекрасна!


Композиція з перших миттєвостей налаштовує на позитив і вабить до себе затишним гостро-пряним акордом лимона та імбиру – ароматним, з чарівною кислинкою: ви наче п'єте вранці свій тонізуючий напій, який наповнює світлою енергією кожну клітинку вашого тіла.

Неймовірно романтичний центральний «серцевий» акорд, де змішалися пахучі та витончені пелюстки вологих від роси півонії та ніжно-оксамитових троянд.

Завершує враження нескінченна чуттєвість фінального акорду: живе тепло амбри сонячним потоком розтікається по вашій шкірі, а чарівна хмаринка мускусу створює навколо вас магнетичну ауру.

Вам, безумовно, варто купити Burberry Her London Dream в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує британський стиль – стриманий, і в той же час комфортний, чуттєвий та жіночний – але в тій чарівно непомітній, спокійній манері, яка особливо приємна для людей розумних та тих, що тонко все відчувають.