0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche Туалетна вода
1 355 грн
Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche: магія контрастів!

 



Культовий аромат "Амбра" від модного бренду Hugo Boss отримав продовження у вигляді чудового свіжого весняно-літнього фланкера Baldessarini Ambre Eau Fraiche. Ця деревно-фужерна композиція переливається озоновими, акватичними, ароматичними та свіжо-пряними відтінками, допомагаючи створити стильний образ для теплого сезону, що грає на взаємодоповненні протиріч: тепло амбри тут зустрічається з водною прохолодою, створюючи ідеальну ілюзію сонячного літнього дня.

Парфум порадує гарною стійкістю, що особливо важливо для легких літніх видань, і дуже приємним освіжаючим шлейфом.



Трохи історії

 

Майстри з Firmenich створили перший твір з колекції «Амбре» у 2007 році, і він одразу став бестселером. Це була неймовірно гарна орієнтально-деревна композиція насиченого кольору бронзової шкіри у стильному флаконі. Цей осінньо-зимовий парфум заслужив загальне визнання та любов, на багато років ставши взірцем елегантної мужності. Недарма обличчям колекції було обрано статного німецького бартендера Чарльза Шумана, шляхетна сивина якого стала стильним символом не лише лінійки Ambre, а й бренду Балдессаріні як такого – їхня співпраця триває вже 15 років.

До десятирічного ювілею видання у 2017-му з'явилася амброво-удова варіація – глибша, чуттєва, призначена виключно для вечірніх образів.

А у 2020 році пройшла презентація її протилежності – легкої денної версії, що дарує прохолоду у літні місяці. Зберігши фірмовий стиль флаконів, нове видання було забарвлене у небесно-блакитний колір, що змінює свій відтінок до океанічного синього.

Купити Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього відомого німецького бренду, заснованого Вернером Бальдессаріні в 90-х роках минулого століття як підрозділ фешн-концерну Х'юго Босс.

 

Тепло та холод в одному флаконі


Оскільки теплий сезон 2020 був заявлений під знаком води і вогню одночасно, ця новинка поєднала в собі свіжість акватики і тілесний жар топового компонента - амбри.

Туалетна вода стартує вологою свіжістю кавунів, доповнених терпким цитрусовим штрихом бергамоту. Єдність протилежностей закладено тут вже спочатку: цей прохолодний вступ обсипаний пряним, гарячим міксом запашних спецій.

Серцева тема захоплює оксамитовою зеленню фіалкового листя, соковитим нюансом зелених яблук та смолисто-деревним відтінком кипарису, який гармонійно доповнений ароматними прянощами – мускатним горіхом та шавлією.

У фіналі на перший план виходить живе, сонячне тепло амбри, що чудово поєднується з дорогою шкірою, а потім слідує довершений деревний акорд, що поєднує в собі аромати дуба і вершкового сандала.

Вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Baldessarini Ambre Eau Fraiche в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобається деревна тема в парфумерії, але на весну та літо хочеться мати її у легкому та свіжому варіанті.