0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jil Sander Sun Women Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jil Sander Sun Women Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності
Jil Sander Sun Women Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Jil Sander Sun Women Eau de Parfum – насолоджуючись сонцем

 

Нове втілення улюбленого багатьма «Сонця», яке звучало справжнім хітом у 90-х роках минулого століття, композиція Jil Sander Sun Women Eau de Parfum тепер отримала сучасне звучання, яке, напевно, сподобається всім шанувальникам теплого східно-квіткового спрямування. твір переливається сонячними відтінками жовтих квітів, пудри, солодощі, мускусу та цитрусів, навіюючи абсолютно літній, вільний, безтурботний настрій.

Парфумована вода має дуже приємний шлейф і пристойну стійкість - вона стане чудовою супутницею для літнього відпочинку, яким би він не був і де б ви його не провели: чудова, світла аура навколо вас гарантована!

Трохи історії

 

Творець бренду, гамбурзька журналістка Джил Зандер, заснувала свій парюмерно-косметичний бренд у 1979 році за підтримки б'юті-концерну Lancaster Group. Її дебютними творами стали мінімалістичні, і в той же час дуже комфортні композиції Pure I у жіночому та чоловічому варіантах.

У 1989 році вийшов шедевральний Jil Sander Sun роботи талановитого майстра П'єра Бурдона. Він моментально став бестселером – і досі залишається найвідомішим і найпопулярнішим витвором цієї німецької марки – разом із великою «Сонячною» колекцією, в якій на сьогоднішній день налічується вже майже два десятки фланкерів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - новинка сезону 2020 отримала напрочуд тепле втілення чудового відтінку: яскравіше, ніж жовтий, і м'якше, ніж апельсиновий. Прекрасним обличчям і тілом нового парфуму стала Анна Еверс - вона засмагає на пляжі топлес, її шкіра золота від сонця, а вологе золотисте волосся красиво розкидалося навколо ніжного обличчя. Дівчина насолоджується теплими променями - і чарівним ароматом, запрошуючи і вас розділити задоволення від знайомства з ним.

Купити Jil Sander Sun Women Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що колись став європейською легендою.

 

Легендарний парфум у новому вигляді

Композиція відкривається яскравим, радісним акордом соковитих стиглих апельсинів та темпераментного та пряного рожевого перцю.

Потім вступає серцевий акорд, де солює незвичайний гість у парфумерії - яскраво-жовта квітка дроку, що має аромат квітучого лука з приємними смолистими відтінками. Так пахне квітуче поле у спекотний літній день, коли квіткове марево та запахи трав піднімаються вгору, до сонця. Прекрасним акомпанементом для його мелодійного звучання є запашний медовий єгипетський жасмин.

На завершення вступає ще один напрочуд ароматний і нетривіальний інгредієнт – насіння моркви, аранжоване з тонким запахом весняних нарцисів.

Вам, безумовно, варто купити Jil Sander Sun Women Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо літнього відпочинку ви не мислите без аромату, який би абсолютно збігся з настроєм самої природи і вашим щасливим станом душі!