0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Joop! Joop! Homme Ice

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Joop! Homme Ice Туалетна вода
Немає у наявності
Joop! Homme Ice Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Joop! Joop! Homme Ice

Якщо існує парфум, який змушує чоловіче серце битися частіше, то це однозначно Joop! Homme Ice . Його флер вібрує, заграє та спокушає... У його звучанні відчувається все – від думок про те, як завоювати світ, до найпотаємніших і сміливіших чоловічих бажань. Темпераментний, неординарний та контрастний, він захоплює молоду людину з перших миттєвостей знайомства. Він обіцяє, що той справить враження, а десятки пар жіночих очей будуть заінтриговано дивитися йому слідом.

Вони створені, щоби ви подобалися!

Присвячуючи молодим людям черговий розділ свого парфумерного портфоліо, майстри німецької торгової марки вирішили створити інструменти, оволодівши якими, чоловік, без перебільшення, міг би керувати світом. Саме тому на вітринах магазинів починаючи з 1989 року з'являються сміливі, гучні, красиві, надзвичайно привабливі аромати для Нього. Дебютне видання колекції вийшло у лаконічному флаконі, увінчаному темно-фіолетовою кришкою, і вирізнялося кольором фуксії, дещо нестандартним для чоловічої парфумерії. Ті, хто тримав його в руках, навіть не здогадувалися, що головна інтрига крилася всередині. Цей самозакоханий красень Joop! Homme, створений Мішелем Альмараком, змушував сильних, рішучих і мужніх хлопців затамувати дихання, намагаючись розгадати таємницю розкішного і спокусливого пахощів.

Після невеликої паузи, вже у 2000-х, колекцію було продовжено випуском нових робіт. Так з'явилися кілька літніх парфумів, спортивна версія, чуттєві варіації Extreme та Absolute, а також присвячений справжнім спокусникам фланкер Wild з оригінальним принтом у вигляді черепа, що прикрашав флакон.

Зухвала провокація від Joop!

Увагу чоловічої аудиторії привернув новий парфум, випущений німецьким брендом. Дивовижна якість аромату, його сміливість та неординарність – у всьому цьому змогли переконатися ті, хто вирішив купити Joop! Homme Ice . Ця туалетна вода - справжня магія, що змушує чоловіка то вловлювати холодно-холодні акценти, то насолоджуватися теплом і чуттєвістю її нот. Саме про таку контрастність у звучанні заявляє виробник у слогані до нового видання.

Композиція бадьорить, вдихає життєву енергію в стомлене від метушні та вічної зайнятості тіло молодої людини, огортаючи його терпкістю та прохолодою бергамота, енергійністю соковитого грейпфрута. Ці відтінки доповнює пікантна мускатна шавлія, насичуючи парфум своїми химерними і п'янкими гіркувато-чайними відлуннями. Родзинку в мелодію вносить насолода стиглої, налитої серпневим сонцем сливи. «Серце» композиції заявляє про себе терпкувато-солодкими та романтичними нюансами апельсинового кольору, освіжаюче-пряним кардамоном, шляхетністю вишуканої тютюнової ноти. Завершальний штрих дає можливість насолодитися розкішним, хтивим, деревним мотивом чуттєвого сандала.

Купити вишуканий парфум від Joop! за чудовою ціною ви можете у Lagrande. Улюблені та рідкісні аромати, модні видання та гучні новинки – все це ви можете знайти на інтернет-сторінках нашого сайту.