0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Missoni Missoni Wave pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Missoni Wave Pour Homme Туалетна вода
76 грн
Missoni Wave Pour Homme Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Missoni Wave Pour Homme Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 10 мл + дезодорант-стик 75 мл)
Немає у наявності
Missoni Wave Pour Homme Набір (туалетна вода 5 мл + гель для душу 25 мл + бальзам після гоління 25 мл)
Немає у наявності

Парфумерія Missoni Wave pour Homme



Привабливість, рішучість та харизма – все це виділяє вас з-поміж інших людей. Ви відчуваєте внутрішню силу та можливість здійснювати нереальне. Ви можете бути милі та поступливі, коли все складається відповідним чином. Але варто обстановці змінитися, оточуючі відразу побачать вас рішучим, темпераментним і дуже енергійним. Багатогранності чоловічої натури торгова марка Missoni присвячує свій новий парфумерний твір. Якщо ви не зможете знайти його на полицях бутиків, купити Missoni Wave Pour Homme можна в Lagrande. Адже ми дбаємо про те, щоб наші клієнти завжди мали змогу придбати собі не лише модні та популярні аромати, але також рідкісні парфуми чи цікаві новики.



Від сімейної справи до компанії зі світовим ім'ям


Офіційно роком реєстрації знаменитого бренду вважається 1966 рік. Однак цій знаковій події передував тривалий відрізок часу: історія компанії починається в 1947, коли легкоатлет із Хорватії спільно зі своїм напарником організували невелику мануфактуру з виготовлення трикотажного одягу. На трьох верстатах, які вони мали, в'язали речі для спортсменів – саме ця форма стала офіційною для збірної Італії з легкої атлетики. Беручи участь у чергових Олімпійських іграх, Оттавіо Міссоні зустрів свою долю – дівчину, яка виявилася завдяки щасливому випадку дочкою власника текстильної фабрики. Об'єднавшись у шлюбі, пара переїхала до Ломбардії, і на першому поверсі апартаментів, де вони проживали, Оттавіо та Розіта заснували в'язальну майстерню.

Про першу колекцію їхнього одягу, презентовану в місцевому універмазі, написали у популярному журналі. Знаковим успіхом, який приніс торговій марці, став показ у 1967 році – тоді про фірмовий малюнок на полотнах виробів заговорили в модному глянці. Перший показ у Нью-Йорку, відкриття трикотажної фабрики, а потім і першого монобрендового бутіка, запуск дебютної колекції для чоловіків – компанія неухильно росла і не зраджувала традицій – до бізнесу приєдналося й підростаюче покоління Міссоні.



Парфумерія Missoni – краса деталей


Хвилювання, яке відчуваєш, споглядаючи морську стихію – ось що прагнув передати парфумер Крістоф Рейно, утворюючи цю композицію. Середземне море, якому присвячена робота, може бути ласкавим і теплим, або захоплювати людину своєю силою та безмежністю. Туалетна вода Missoni Wave Pour Homme – це аромат радості, бадьорості, насолоди, що увібрав оптимістичність середземноморських пейзажів і тепло літнього сонця. Він поєднує в собі гру цитрусових, трав'яних та деревних нот і одягнений у флакон блакитного кольору, що асоціюється з морським простором. Ковпачок та картонну упаковку прикрашає фірмовий малюнок бренду, що робить продукт пізнаваним.

Парфум відкривається чарівністю морських нот, доповнених свіжістю сицилійського мандарину та цитрусів. У його серці відчувається поєднання відтінків трав'яно-квіткової лаванди, що вносить у пахощі ніжність, і гіркувато-чайної мускатної шавлії. Цей тандем доповнює пікантний, теплий, спокусливий розмарин та квіткові мотиви пряно-гіркої пеларгонії. Чуттєвість ванільної орхідеї відчувається у фінальному штриху. Її відтіняють дубовий мох, смолисті пачулі та загадковий таїтянський ветивер.