0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Coach Coach for Men Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Coach Coach for Men Blue Туалетна вода (тестер)
100ml
1 235 грн
Coach Coach for Men Blue Туалетна вода
Немає у наявності

Парфумерія Coach for Men Blue



Ви вже в радісному передчутті і абсолютно готові до того, щоб незабаром побачити щось нове! Вас тягне за собою незвіданість шляху, що обіцяє кілометри доріг, вражаючі пейзажі та зустрічі з незнайомими людьми. Ви вже відчуваєте повну розслабленість, яку можна відчути за кермом улюбленого авто, що знаходиться наодинці з трасою. Але перш ніж залишити будинок і зайняти місце водія, не забудьте взяти з собою супутника, з яким у дорозі буде так комфортно - туалетну воду Coach for Men Blue. І пізніше, коли поїздка буде завершена, а ви повернетеся до звичного життя, вдома біля каміна або за робочим столом в офісі знову згадуватимете цю пригоду, як одну зі знакових подій року.



У пошуках пригод не забудьте про парфум Coach!


Життя настільки різноманітне і наповнене фарбами, що справжні його поціновувачі не бажають втрачати жодної миті! Кожну вільну хвилину вони присвячують тому, щоб отримати користь для себе, отримати задоволення та нові враження. І вони не уявляють своє існування без яскравої та стильної елітної парфумерії.

У 2017 році компанія Coach, відомий виробник шкіряних виробів, запустила однойменний чоловічий парфум, який став дебютним у колекції. Вишуканий деревний фужер створили Анн Фліпо та Бруно Йованович. Його пахощі імпонують впевненій і самодостатній людині, образ якої сповнений пристрасності та шарму. Через рік виробник презентував нову роботу Бруно Йовановича – варіацію Platinum. Східно-деревна мелодія буде ідеальним доповненням для різноманітних look'ів.

2020 року торгова марка представляє чергову новинку колекції. Як і усі попередні видання, продукт вийшов у стильному скляному флаконі. Місткість прикрашає тиснення, на якому зображена карета з упряжкою коней, що вказує на приналежність парфуму до цієї торгової марки.



З ним ніколи не нудно!


Підбадьорливий і неординарний, він обіцяє новий, наповнений подіями день, а також не менш веселий, інтригуючий вечір, цей аромат стане вашим найкращим придбанням цього сезону. У його пахощах відчувається свіжість повітря після дощу, зухвалість і наполегливість упевненої в собі людини, пристрасть палкого чоловічого серця. Купити Coach for Men Blue за дуже привабливою ціною пропонує інтернет-магазин Lagrande.

Початкова нота туалетної води розслаблює, щедро частуючи абсентом. Виразний алкогольний акцент доповнює свіжий і динамічний лайм, що вносить у ароматний флер свою іскристу цитрусову прохолоду. У «серцевому» акорді оптимістичний настрій чоловікові дарує невагомий озон. Його доповнює чорний перець – палкий, пікантний та привабливий. Завершує композицію нота шляхетного білого кедра, доповнена теплом чуттєвої та спокусливої амбри.

В інтернет-магазині Lagrande, де представлений цей аромат, ви можете купити не тільки парфуми від Coach. Тут також можна придбати брендову декоративну косметику, засоби догляду за тілом і волоссям за прийнятними цінами.