0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Saharian Wind

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Saharian Wind Парфумована вода
2 266 грн
Mancera Saharian Wind Парфумована вода (тестер)
120ml
3 023 грн

Mancera Saharian Wind – палкий вітер Сахари

 



Повертаючись із захоплюючої подорожі величною і прекрасною пустелею, ви напевно привезете не тільки безліч барвистих фотографій і незліченну кількість незабутніх вражень, а й приголомшливу засмагу, і неймовірний аромат шкіри – гарячої, ледь припиленої, шорсткої й бархатистої, поцілованої сонцем. Саме його і дарує вам нова розкішна композиція Mancera Saharian Wind – аромат вітру, сонця та свободи, безмежних просторів та насолоди самотністю.

Цей теплий і сонячний, шкіряний та пряний аромат мерехтить гарними деревними, ароматичними, тютюновими та солодкими тонами, захоплюючи своєю гармонією, неймовірним шлейфом та гідною стійкістю.

Парфум адресований як чоловікам, так і жінкам – усім, хто закоханий у подорожі та привозить із далеких мандрів прекрасні ольфакторні асоціації: аромат Сахари на своїй шкірі доводилося відчути не багатьом – станьте одним із них!



Історія аромату

 


Новинка з'явилася у колекції парфумерного бренду Мансера у 2020 році. Як і над іншими творами бренду, чаклував над нею П'єр Монталь – сам арт-директор: саме він розробив концепцію і створив композицію – ніжну та гарячу, від якої паморочиться голова завдяки хвилюючій аурі необмежених можливостей людини та природи. Його надихала велична міць Сахари, магія її тяжіння та тепле дихання її вітрів - все це він вклав у звучання парфумованої води, інгредієнти для якої були відібрані з великою ретельністю, що характерно для всіх творів цієї марки.

Майстер створив її в стилі «унісекс» та адресував усім шанувальникам рідкісної групи шкіряних ароматів, а також усім мандрівникам – сміливим та пристрасним, харизматичним та зухвалим. Аромат вийшов у парі з іншим деревним шедевром сучасності – терпким землесто-мускусним Vetiver Sensuel: прем'єра обох відбулася 2020 року.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль циліндричних флаконів – важке дороге скло із золотистою кришкою наче зберігає в собі полонений золотий вітер.

Купити Mancera Saharian Wind в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає вражаюча колекція парфумів цього шикарного бренду, що створює продукцію на межі вікових традицій Сходу та модних віянь Заходу.

 

П'янке відчуття свободи


Головний мотив композиції звучить потужно, впевнено і неймовірно гарно з перших миттєвостей - тепла бархатиста шкіра огорнута тут орієнтальним розсипом прянощів і спецій, серед яких веде соло темпераментний рожевий перець.

Серцевий акорд твору захоплює бальзамічно-смолистим ароматом нагрітого сонцем кипарису в компанії шляхетної прохолодної лаванди та мерехтливих ніжних конвалій.

Фінал цієї парфумованої води захоплює уяву розкішним міксом дорогого тютюну і глибоких деревних нот в аурі іскристої ванілі, пряних східних пачулів, чуттєвого мускусу і амбри, що розливаються теплом по вашій шкірі.

Вам, безумовно, варто купити Mancera Saharian Wind в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите теплі шкіряно-деревні аромати в м'якому орієнтальному стилі.