0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss Bottled On the Go Spray

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Bottled On The Go Spray Туалетна вода
Немає у наявності
Hugo Boss Boss Bottled On The Go Spray Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Hugo Boss Bottled On The Go Spray - Універсальний стиль

 

Улюблений багатьма «Бос у пляшці» набув нового вигляду, який миттєво завоював популярність і отримав безліч позитивних відгуків від чоловіків, які оцінили його лаконічну красу, і надзвичайно зручний дизайн. Hugo Boss Bottled On The Go Spray – гарний деревно-пряний парфум з ефектними фужерними, коричневими, фруктовими, квітковими, землистими та зеленими відтінками.

Це ідеальний вибір для зимового сезону: насичений, глибокий, стійкий, мужній аромат, який імпонує тим чоловікам, які віддають перевагу класиці – і при цьому прагнуть лаконічності сучасних тенденцій. Новина дуже нагадує флагманську композицію, що давно стала визнаним світовим шедевром, але звучить більш насичено - не випадково в порівнянні з весняно-літнім початковим варіантом вона призначена для холодного сезону, прекрасно доповнюючи стильні чоловічі образи абсолютно в будь-якій ситуації.

Історія аромату

 

Boss Bottled – одна з найкращих композицій бренду, що вже багато десятиліть є одним із головних модних орієнтирів нашого світу. Вперше він був представлений у 1998 році, започаткувавши вражаючу колекцію, де на сьогоднішній день вже майже 20 творів, кожен з яких незмінно отримує позитивні відгуки у шанувальників марки. Чоловіків підкорив не лише стильний, шикарний аромат, а й незвичайний дизайн у вигляді пляшки – він миттєво став фірмовою фішкою бренду Хьюго Босс.

Лінія Bottled - одна з ранніх успішних робіт цього модного будинку, історія якого почалася ще 1923 року в Німеччині. Спочатку справа розвивалася як швейне виробництво, але з 1970 року ім'я Босс увійшло у світ високої моди, і міцно зайняло там лідируючі позиції, а з 1985 року стало одним із флагманів і у світі парфумерії. Окрім Bottled , бестселерами бренду стали такі твори, як Hugo Boss Number One, Hugo, In Motion, Orange та The Scent.

Купити Hugo Boss Bottled On The Go Spray в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного німецького бренду.

 

Простота та елегантність

Композиція близька до звучання першої версії, і якщо вона вам імпонує, новинка вам сподобається. У ній все більш концентровано – це немов квінтесенція тієї ідеї, яка була закладена у флагмані.

Туалетна вода відкривається соковитим і дзвінким акцентом стиглих яблук - це свіжий і бадьорий початок, що піднімає настрій з перших секунд.

У «серці» звучить елегантний дует герані та гвоздики – традиційно чоловічих квітів у парфумерії. Цей тандем підкреслено чарівністю та чарівною магією пряної кориці.

Завершують враження деревні відтінки оливи, сандалу та ветівера, з'єднуючись у дивовижний вершково-димно-шоколадний мікс дорогої та рідкісної деревини.

Вам, безперечно, варто купити Hugo Boss Bottled On The Go Spray в інтернет-магазині La Grande, якщо вам подобається класика у сучасному аранжуванні. До того ж ви, напевно, високо оціните стильний і зручний металевий флакон, який буде з вами завжди і скрізь.