0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Metallique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Metallique Парфумована вода
5 231 грн
Tom Ford Metallique Парфумована вода (тестер)
4 912 грн
Tom Ford Metallique Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності

Tom Ford Metallique – магія металу !

 

Скільки існує у світі людей, які спробували познайомитися ближче з Tom Форд Metallique - новим шедевром парфумерного генія Тома Форда - стільки звучить і думок про цей неоднозначний, багатогранний, але такий привабливий аромат! Головний секрет парфуму - чарівні альдегіди - дивовижне поєднання, здатне звучати так по-різному і настільки ефектно. Не менш красивий тут і ванільний акцент - чуттєвий, обволікаючий, спокусливий і миттєвий до себе. Здавалося б, таке контрастне поєднання обіцяє бути дуже спірним, але вміле аранжування робить його гармонійним і чарівним: акорди пудри та квітів, бальзамічних та деревних нот, свіжості та солодощі, мускусу та амбри роблять неповторною всю мелодію цієї композиції.

Парфум створений для прекрасної статі - він справді робить жінку ефектною, помітною і при цьому винятково елегантною. Його звучання найкращим чином розкривається восени – є в цьому ароматі якась чарівна спорідненість із запахом осіннього листя в променях уже не жаркого сонця. Однак теплий, м'який настрій парфуму сподобається вам і всім оточуючим також взимку та ранньою весною: його гарний шлейф дозволить вам відчути себе абсолютно винятковою та привабить до вас безліч компліментів!

Історія аромату

 

Над створенням цієї композиції працював особисто Том Форд. На початку нульових його ім'я вже було широко відоме – він був не лише світським красенем, а й талановитим режисером та дизайнером. Але з 2006 року, коли він зайнявся також і парфумерією, бренд Tom Ford став справді всесвітньо відомим. Перший же твір, презентований Фордом, став бестселером – це була шедевральна «Чорна Орхідея», яка й досі залишається одним із найяскравіших парфумів цієї марки, що продаються.

З тих пір, за порівняно короткий час, парфумерний будинок випустив уже цілу сотню композицій, багато з яких золотими літерами записано в історію - як, наприклад, "Оксамитова орхідея" Velvet Orchid, що отримала найвищу нагороду ольфакторного світу - своєрідного парфумерного оскар FiFi Awars fragran.

Новинка 2019 року вражає уяву не менше від своїх іменитих попередниць. Вона увійшла до престижної колекції Tom Ford Signature Collection. Заслуговує на увагу і дизайн флаконів: нове видання змінило стереотип оформлення продукції цього бренду і поміщене у полірований фіал, який справді ідеально передає концепцію «металік».

 

Tom Ford Metallique – спалах жіночності!

Композиція відкривається яскравим металевим, іскристим та легким акцентом альдегідів. Рожевий перець надає цій прелюдії теплий темперамент, а бергамот – благородну, соковиту деревно-зелену терпкість.

У «серце» парфумованої води пахне приголомшливий квітковий букет, де солодкий геліотроп обрамлений красивими відтінками глоду та кришталевої конвалії.

Фінал твору вражає жіночною красою аромату ванілі, чия потужна чарівність ще більше посилює ефектна нота перуанського бальзаму, вершковий відтінок сандалового дерева та привабливий нюанс амбрети.

Купити Tom Ford Metallique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція елітного бренду зі США.