0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera 212 Vip Rose Red

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera 212 Vip Rose Red Парфумована вода
Немає у наявності
Carolina Herrera 212 Vip Rose Red Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carolina Herrera 212 Vip Rose Red : тепло ... гаряче ... обпікаюче!

 

Культова колекція «212 Vip» нью-йоркського модного будинку, створеного талановитим дизайнером Кароліною Еррерою, поповнилася новим чудовим виданням, присвяченим її Величності червоній Розі – справжній королеві квітів, та її володарці – справжній володарці сердець!

Carolina Herrera 212 Vip Rose Red – чарівний за своєю пристрасністю та жіночністю квітково-фруктовий твір, що переливається солодкими, рожевими, деревними, зеленими та теплими пряними відтінками.

Немає такого дня, який би цей парфум не прикрасив теплом свого полум'я, і немає такого вечора, де б він не сяяв яскравим червоним софітом! Він доречний будь-якої пори року, він бажаний з будь-яким чином, феєрично доповнюючи харизматичну, гарячу, темпераментну жінку, де б вона не з'явилася.

Історія аромату

 

Вперше колекція з гучною назвою «Vip», що в перекладі означає «для найважливіших персон», вразила уяву публіки в 2010 році, а через рік вийшов і її чоловічий варіант. Лінійка стала ідейним продовженням колекції 212 – видань, присвячених легендарному телефонному коду та яскравому ритму життя міста Нью-Йорка – улюбленого місця на землі творця бренду Караліни Еррери, яка емігрувала до США з Венесуели, щоб реалізувати повною мірою свої творчі та професійні амбіції.

Перший твір лінійки, присвячений троянді, вийшов у 2014 році у чудовому ніжно-рожевому флаконі. Фланкер 2019 року, сяючий, як аксесуар для шикарної вечірки, вийшов у версії Екстра - максимально п'янкої, вечірньої, темпераментної.

Якщо головною темою першої Троянди були шампанське та фрукти, то Extra постала спокусницею та спокусницею з топ-дуетом лікеру та вишні.

Що ж до нової Червоної Троянди - видання 2020 року, то вона чудова завжди і скрізь - пристрасна, яскрава, харизматична, чарівна! Її настрій ідеально відображений у насичено-червоному флаконі традиційної для всієї колекції формі pill – пігулки «моментального настрою», які здатні створювати парфуми Кароліни Еррери.

Купити Carolina Herrera 212 Vip Rose Red в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду-легенди.

 

Будь гаряча, як саме життя!

Обличчям новинки, як і всієї лінії Rose стала гаряча красуня - модель Жизель Бюндхен (Gisele Bundchen), якій незрівнянно вдався образ, заявлений цим парфумом.

Композиція спокушає з перших секунд знайомства, спокушаючи солодким ароматом стиглої літньої малини і сп'янюючи запахом смачного лікеру. Несподіваним, але дуже приємним відтінком прелюдії стала нота зелені томату – свіжий та нетривіальний акцент.

Прекрасна троянда панує в «серці» парфуму, обсипана запашною жменею спецій. Їй вторить дивовижний акцент італійського десерту tiramisu, що гармонійно доповнює тему лікеру.

Фінал звучить особливо сексуально, зачаровуючи магією мускусу, орієнтальним нюансом пачулів і утихомирюючи шляхетними дерев'яними нотами.

Вам, безумовно, варто купити Carolina Herrera 212 Vip Rose Red в інтернет-магазині La Grande, якщо ви звикли справляти незабутнє враження!