0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Crystal Love for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Crystal Love For Him Парфумована вода
2 607 грн
3 067 грн
Акція
-15%
Attar Collection Crystal Love For Him Парфумована вода (тестер)
100ml
3 194 грн
3 714 грн
Акція
-14%

Attar Collection Crystal Love For Him - Унікальний парфум для особливого чоловіка!

 

Attar Collection представляє свій новий шедевр, адресований статусним, харизматичним чоловікам, які багато чого досягли, прагнуть більшого і добре знають, як цього досягти! Crystal Love For Him створює образ людини, яка знає не з чуток, що таке розкіш. Тільки звиклий до вишуканого оточення чоловік зуміє гідно оцінити це чудове поєднання солодких, бальзамічних, цитрусових, амбрових та шкіряних нот. Парфум звучить, ніби гарна східна мелодія, яка, втім, дуже близька і зрозуміла європейському сприйняттю та абсолютно гармонійно вписується у реалії нашого світу.

Такий аромат буде шикарним супутником для впевненого чоловіка на осінньо-зимовий сезон, коли його тепла приваблива магія створить навколо ауру особливого чоловічого шарму, перед яким просто неможливо встояти!

 

Історія аромату

 

Парфумерний будинок Attar існує вже більше трьох століть, і весь цей час він дарує можливість насолоджуватися чудесами східних пахощів, секрети, рецепти та безцінні інгредієнти яких збираються та зберігаються багатьма поколіннями Аль-Хафіт – родини власників.

Новий твір присвячений непереборному тяжінню східних чоловіків – щедрих, яскравих, темпераментних, які вміють любити та дарувати своїй коханій свою увагу, серце та чудові подарунки, гідні його статусу.

Східну тематику парфуму відбиває і фірмовий стиль флаконів, виконаних у типовому стилі східної архітектури. Багатий дизайн чорного фіалу, розписаного вигадливими арабськими візерунками, просто вражає!

Чоловіча версія парфуму вийшла в ефектній парі з жіночим «Кришталевим коханням». Вони чудово виглядають разом: білий із золотом флакон для Неї та чорний із сріблом – для Нього.

Купити Attar Collection Crystal Love For Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - він стане чудовим подарунком тому, хто багато важить для вас!

 

Романтика Сходу…

Парфум розповідає нам історію кохання Меджнуна та Лейли – чарівної східної легенди, оспіваної поетами, художниками, а тепер і парфумерами. Творцем композиції є майстер Лутц Вакуеро (Luz Vaquero).

Щоб передати всі відтінки чуттєвості, першою вступає ваблива ваніль у гармонійному акорді з ароматними цитрусами – солодким апельсином та благородним бергамотом.

Серцевий акорд дарує витончене задоволення від принадного запаху вершкового арабського морозива і солодкої стиглої вишні, оповитих незримим тяжінням мускусу.

У фіналі головною темою стає розкішний акцент дорогої шкіри та теплої, солонуватої сірої амбри, прикрашених орієнтальним колоритом пачулів.

Вам, безумовно, варто купити Attar Collection Crystal Love For Him в інтернет-магазині La Grande для тих чоловіків, у яких, здавалося б, вже є все і кого важко здивувати. А ось подарувати насолоду – цілком реально!