0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Power Collector

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Power Collector Парфумована вода
Немає у наявності
Kenzo World Power Collector Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Kenzo World Power Collector – влада тварин інстинктів править світом!

 

Контрастний, несподіваний, сповнений емоцій та енергії східно-деревний парфум Kenzo World Power Collector побудований на поєднанні акордів дерева та солі, бальзамічних смол та свіжих прянощів. Він поміщений у знайомий та такий інтригуючий флакон у вигляді ока, що відрізняється насиченістю нетривіальних відтінків: яскраво-жовтого та глибокого синього з анімалістичним орнаментом.

Це колекційне видання стало продовженням свого попередника – солодкого східногурманського World Power , проте переплутати їх неможливо: характери у них зовсім різні, і волелюбна, дика вдача новинки неодмінно припаде вам до душі!

Історія аромату

 

Wild Collection модного бренду Кензо - ультрасучасне відкриття у світі парфумерії, але, як всяке нове, це добре забуте старе: наприкінці 90-х будинок Kenzo став відомим завдяки «Kenzo Jungle» колекції, а до 1980 року назва модного бренду звучала як Jungle Jap . У ті часи його концепцією були етнічні та анімалістичні мотиви, дикість та спонтанність, емоційність та оптимізм, яскраві фарби та енергія молодості. У новому столітті мало що змінилося: парфумерія від Кензо така ж радісна, нетривіальна та зухвала!

Заслуговує на захоплення та дизайн флаконів у вигляді «всевидячого ока» - коли у 2016 році вийшов перший «Світ Кензо», загальна увага була прикута до нього насамперед завдяки такому неймовірному оформленню. З того часу однойменна колекція поповнилася вже десятком фланкерів у вигляді «ока», але дві останні новинки відрізняються ще й «диким», орнаментом тварин у вигляді плям ягуара. Випустити на волю свою неприборкану сутність дозволить вам ця яскрава новинка 2020 року роботи талановитого майстра Жерома ді Маріно (Jerome Di Marino).

Придбати Kenzo World Power Collector в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлена ще одна новинка з тієї ж серії. Kenzo World Collector у сріблясто-синьому оформленні зі смужками тигра.

 

Магія контрастів

Композиція проста, але неймовірно цікава та інтригуюча. У ній дивним чином поєдналися деревні та солоні, бальзамічні та свіжі пряні тони.

Відкривається її звучання смолистим, теплим акцентом кипарису, який змінюється насиченим та незвичайним ароматом солі. У парі вони створюють ілюзію кипарисового гаю на морському березі, де бальзамічні відтінки хвої поєднуються з океанською аурою солонуватих хвиль і безмежних просторів.

Вражаючим контрастом до цього тандему стає солодко-шоколадний, трав'яно-пряний, немов запашне сіно, запах бобів тонка – багатий на відтінки, надзвичайно різноманітний і мінливий аромат, що надає всьому звучанню орієнтального колориту.

Якщо ви молоді і відкриті новому, якщо вам необхідний парфум до вподоби – оптимістичний, незвичайний і сміливий, - безумовно, купити Kenzo World Power Collector в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою ідеєю!