0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World Collector

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Collector Парфумована вода
Немає у наявності
Kenzo World Collector Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Kenzo World Collector - Відкрий для себе цей світ!

 

Мандрівницям і бунтаркам, шукачкам пригод, що колекціонують враження з усього світу, будинок Кензо подарував дивовижний шанс зібрати в незвичайному флаконі все, що дарує можливість переживати насолоди і згадувати значні моменти, які хотілося б повторити.

Kenzo World Collector – це парфум зі східно-квітковим характером, прикрашений акордами амбри та мускусу, свіжості та солодких фруктів. Яскравий, цікавий, спокусливий аромат відкриває нові перспективи, привертає увагу, збирає компліменти. Він відрізняється відмінною стійкістю та звучним, вираженим шлейфом, який дарує оточуючим незабутні емоції, а його володарці – відчуття відкритості світу та свободи від умовностей.

Історія аромату

 

Нове видання знаменитого «Міру Кензо» було створено відомим парфумером Френсісом Кюркджяном (Francis Kurkdjian) і вийшло 2020 року. Першим ароматом, який відкрив цю неймовірну колекцію, став Kenzo World , що з'явився у 2016 році. Він був одягнений у пам'ятний флакон у вигляді «всевидячого ока», і всі наступні видання так чи інакше обігравали цю неординарну тему дизайну.

Однак новий тандем лімітованих випусків World Collector та Power Collector віддає данину швидше першим випускам парфумерії Кензо, який до 1980 року називався Jungle Jap. Концепцією модного будинку на той момент була спонтанність та нестандартність, анімалістичні мотиви та етнічні традиції різних країн світу. Дух «старого» підходу відображений не тільки в сміливому парфумі, а й у дизайні флакона, в якому знайшли відображення «звірячі» візерунки – смуги, що навіюють асоціації з хижаками з незвіданих джунглів. При цьому блакитний відтінок флакона надсилає нас до ідеї безмежної свіжості, якою обдаровує свою господиню цей аромат.

Це лімітоване видання – новинка, представлена в рамках колекції «Мир», вона вийшла у 2020 році і вже доступна цінителям в Україні: купити Kenzo World Collector ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де ви знайдете і його не менш дикого побратима – World Power Collector.

 

Яскравість та оригінальність: вийди за рамки буденності!

Пафюмована вода з першої ж секунди приковує до себе увагу спокусливим акцентом стиглої, соковитої та солодкої малини. Її доповнює романтичний і виразний аромат садового півонії, вологого від роси, яка тане на сонці.

Квіткова тема гармонійно продовжена в серцевому акорді, де панує медовий, солодкий жасмин самбак - романтичний і хвилюючий.

У фіналі яскраво відчувається чуттєвий мускусний відтінок пахощів квітів лабдануму, оповитий маревом повітряної та свіжої насолоди амброксану.

Якщо ви дивитесь на світ, як на низку неймовірних можливостей, якщо ви відкриті йому і прагнете зробити його прекраснішим, почніть із себе, прикрасивши чудовим ароматом. Варто лише купити Kenzo World Collector в інтернет-магазині La Grande – і все навколо стане яскравим, неповторним та привабливим!