0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Vie Est Belle Intensement

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie Est Belle Intensement Парфумована вода
2 164 грн
2 546 грн
Акція
-15%
Lancome La Vie Est Belle Intensement Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lancome La Vie Est Belle Intensement – будь щасливою прямо зараз!

 



Бренд Lancôme знову довів нам, що життя прекрасне і дивовижне, представивши продовження колекції La Vie Est Belle - чудову парфумовану воду Intensement. Цей східно-квітковий аромат переливається пудровими, ванільними, солодкими, бальзамічними та фруктовими відтінками. На своїх ніжних крильцях він віднесе вас в країну мрій, де ви - найчарівніша, ніжніша і безумовно улюблена... А аромат, що знаходиться всередині флакона, зробить це реальністю - на побаченні або на святковому заході він дозволить вам відчути себе абсолютно щасливою, легкою, яскравою і хвилюючою, він додасть вашому образу жвавості і пристрасті, подарує свободу і навчить насолоджуватися кожною миттю!

Ця солодка казка стане чудовою прикрасою для осені, зими та весни, огорнувши вас своїми чарами у прохолодному повітрі та абсолютно перетворивши реальність! Аромат підійде і для денних, і для вечірніх заходів, нагадуючи флагманську версію «Прекрасного життя» - і водночас спокушаючи новими відтінками, особливими акцентами та підкорюючи оточуючих своїм дивовижним шлейфом.



Історія аромату

 

Вперше знаменита La Vie Est Belle з'явилася у парфумерному портфоліо цього модного бренду у 2012 році. Вона залучила до суперечок і одночасно закохала в себе багатьох шанувальниць по всій земній кулі, що миттєво стала бестселером бренду, і на сьогоднішній день в однойменній колекції видано вже понад 20 фланкерів, що говорить про безперечну популярність і оціненість переваг цього солодкого аромату.

Треба віддати належне і впізнаваним фірмовим флаконам з прозорого важкого скла з найніжнішим рожевим дивом усередині: вони прикрашені прозорою косиночкою, кінчики якої подібні до крилець - і ця парфумерія дійсно окриляє, роблячи виконання бажань ближчим, а відчуття насолоди яскравішим.

Новинка 2020 року присвячена оспівуванню Щастя як поняття, яке неодмінно має супроводжувати жінку в її житті. Щоб додати пристрасті образу своєї володарки, композиція спокушає оточуючих тяжінням «червоних нот», а сам флакон також пофарбований у чарівний червонуватий тон – його відтінок найнасиченіший з усієї колекції.

Придбати Lancôme La Vie Est Belle Intensement в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція легендарного паризького бренду.

 

Усі відтінки щастя – у цьому флаконі!


Ця яскрава композиція відкривається чудовим соло малини – соковитої, стиглої, неймовірно ароматної. Вона особливо гарна на тлі темпераментного нюансу рожевого перцю та терпкого цитрусового запаху бергамоту.

Квіткова феєрія «серця» осипле вас вихором пелюсток геліотропу, жасмину самбак та апельсинового кольору. Всі вони дуже гармонійно поєднуються один з одним своїм солодким ароматом і особливою ніжністю, що хвилює.

На завершення жіночна ваніль огортає вас своїми чарами – такими виразними у поєднанні зі смолисто-солодким бензоїном та вершково-деревним сандалом на тлі пудрового оксамиту чудових ірисів та пряного східного відтінку пачулей.

Вам, безперечно, варто купити Lancôme La Vie Est Belle Intensement в інтернет-магазині La Grande, коли захочеться відчути, що життя справді – абсолютне диво!