0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mont Blanc Signature Mont Blanc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Signature Парфумована вода
278 грн
375 грн
Акція
-26%
Mont Blanc Signature Парфумована вода (тестер)
90ml
1 599 грн
1 927 грн
Акція
-17%
Mont Blanc Signature Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Mont Blanc Signature Набір (парфумована вода 7.5 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Mont Blanc Signature : ваш аромат – ваша візитка та підпис!

 



Чарівна східно-квіткова новинка Mont Blanc Signature захоплює ніжними відтінками ванільних, мускусних, бальзамічних та пудрових акордів. Це дуже гармонійний, цілісний, м'який аромат, що має здатність утихомирювати, привертати до себе, збирати найщиріші компліменти - і в той же час створювати навколо своєї власниці ауру свята, піднесеного настрою та щастя. Не дивно, що до вас так і тягнуться оточуючі: хтось – щоб насолодитися красою вашого шлейфу, хтось – щоб відзначити його досконалість. Так чи інакше, ви ловитимете захоплені погляди один за одним – і в той же час залишитеся взірцем бездоганного смаку.



Історія аромату

 

Бренд з ефектною назвою "Монблан" символізує собою французьку респектабельність та розкіш аж ніяк не тільки в парфумерії. У всьому світі він відомий як виробник люксових ділових аксесуарів: ручок, щоденників, сумок, портфелів. Це ім'я – еквівалент якості, престижу та шику, і чимало прибуткових контрактів на нашій планеті підписано саме пером Монблан!

Саме такій розкішній моделі ручки - із платиновим напиленням, двокольоровим пером із жовтого та білого золота, прикрасою з натурального сапфіру та індивідуальним номером - і присвячений випуск парфумерної новинки 2020 року з тим самим ім'ям Mont Blanc Signature. Цей аромат настільки ж вишуканий, респектабельний і дорогий – як водночас витончений та жіночний. Його створив талановитий творчий дует Guillaume Flavigny та Nathalie Gracia-Cetto.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – традиційна емблема бренду у вигляді золотої альпійської стилізованої квітки на кришці вінчає спонтанні грані молочно-білого скла – такий дизайн просто розкішний!

Новинка вже доступна в Україні: купити Mont Blanc Signature ви можете в інтернет-магазині La Grande, де вам гарантована справжність усієї парфумерії та декоративної косметики найпрестижніших світових брендів.

 

Чарівність жіночності та зразок стилю!


Композиція зустрічає позитивною солодкою нотою клементину – соковитого стиглого сорту мандарину, що є гібридом звичайного мандарину та помаранчу – апельсина-королька.

Його змінює чудовий квітковий букет, складений з спокусливих жіночних магнолій, чуттєвих півонії, чий аромат трохи нагадує пахощі троянд, а також солодкого, тропічного запаху іланг-ілангу, назва якого недарма перекладається як «квітка квітів».

У фіналі вас цілком зачарує тяжіння білого мускусу, посилене м'яким, вкрадливим шармом бензоїну - природної смоли, чий запах пом'якшує і фіксує всю композицію, а також ванілі, що дивно гармонує з ним.

Вам, безумовно, варто купити Mont Blanc Signature в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте винятково жіночний, елегантний і нетривіальний аромат з дорогим звучанням, що миттєво привертає до себе.