0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jil Sander Sunlight Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jil Sander Sunlight Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Jil Sander Sunlight Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Jil Sander Sunlight Intense – у потоці сонячного світла.

 

Новинка парфумерного будинку Jil Sander називається дуже по-літньому: Sunlight Intense . Сонце в зеніті та на максимумі – як і ваші емоції, яскравість почуттів та інтенсивність їх проявів. Життя прекрасне і дивовижне – і при цьому дуже просте і зрозуміле, – ось що говорить нам ця орієнтально-квіткова композиція, що переливається відтінками ванілі, білих квітів, пудри та жіночної насолоди.

Насолоджуйтесь цим ароматом і самим життям, ловіть сонячні промені, захоплюйтеся всіма радісними моментами і почувайтеся безхмарно щасливим – цього літа і завжди!

Історія аромату

 

Тема Сонця для німецького бренду Jil Sander знакова та завжди була однією з центральних. Всім відома культова колекція цього модного будинку під назвою Sun, початок якої було покладено ще в 1989 знаменитим парфумером П'єром Бурдоном. А в новому столітті з'явилася і абсолютно сучасна лінія Sunlight роботи майстра Наталі Лорсон, першим твором якої став однойменний аромат, випущений у 2018-му та зітканий із білих квітів та цитрусів. Через рік сонячна літня тема була продовжена квітковим деревно-мускусним Sunlight Lumiere. І ось, нарешті, зовсім несхожий на них третій фланкер видання 2020 року – на перший погляд досить простий та лаконічний, але такий багатогранний, радісний та світлий!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль фіалів: абсолютно прозоре масивне скло, прикрашене золотими літерами, містить чарівний вміст найніжнішого відтінку – сама жіночність у флаконі!

Новинка вже готова поповнити вашу колекцію літньої парфумерії: купити Jil Sander Sunlight Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція топових, нішевих та ексклюзивних світових брендів.

 

Настрій сонячного літа

Композиція відкривається ніжною та солодкою пахощами квітів апельсинового дерева, які також називають флердоранжем. Недарма саме його використовують у своїх букетах нареченої всього світу: ці квіти не лише романтично гарні, а й чудово пахнуть цитрусово-квітковою насолодою.

Серцева нота продовжує тему літньої квіткової насолоди, відкриваючись чудовим акцентом геліотропу. Ця квітка захоплює різноманіттям найпривабливіших відтінків: марципана, мигдалю, вишневого пирога і чогось ще невловимого, що втілює в собі мистецтво захоплюватися життям навіть у найпростіших і наймиліших його проявах. Недарма геліотроп називають найбільш вікторіанським із квіток – він втілює в собі красу та гармонію вічних цінностей, про які розповідає нам і цей парфумерний твір.

У фіналі вас абсолютно зачарує найніжніша хмаринка ванілі – символу м'якої і такої принадної жіночної краси.

Якщо ви підшукуєте для себе наповнений радістю і світлом літній аромат, який безсумнівно розташовуватиме до вас, викликаючи лише довіру та щиру симпатію – ідея купити Jil Sander Sunlight Intense буде, безперечно, просто чудовою!