0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Scent of Kiss My Heart

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Scent Of Kiss My Heart Туалетна вода
Немає у наявності
Armand Basi Scent Of Kiss My Heart Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi Scent Of Kiss My Heart – запах ваших поцілунків

 



У цій неймовірно привабливій упаковці заховано справжнє маленьке диво – квітково-фруктовий солодкий парфум Armand Basi Scent Of Kiss My Heart. Його спокуслива мелодія прикрашена бальзамічними, ванільними та цитрусовими акордами – чудовий вибір для весни та літа, коли ваші губи ніби випромінюють ніжність, а все тіло готове пахнути не просто туалетною водою – але легкістю, витонченістю, дівочими чарами.

Якщо вам хотілося б, щоб аромат ваших поцілунків був незабутнім, неодмінно зверніть увагу на цю яскраву та незвичайну новинку! Це сміливий та радісний must have для побачень, романтичних моментів та просто для відмінного настрою, який тепер буде з вами завжди – цей флакончик буде ідеальним як у вашій сумочці, так і на туалетному столику!



Трохи історії

 

Іспанський бренд Armand Basi підготував ще одну зухвалу та дуже сучасну новинку з молодіжної «цифрової» колекції «Аромат поцілунку». Перший Scent Of Kiss вийшов роком раніше, а в 2020 з'явилася і романтична туалетна вода "Моє Серце" роботи парфумера Амандін Клер-Марі. Вона оформлена в ніжно-рожевих тонах і символізує собою найпопулярніші смайлики з соцмереж – із сердечками, які прийнято посилати один одному на знак прихильності та вираження щирої симпатії у молодої аудиторії. Нове покоління вибирає динамічні почуття і воліє ясно і миттєво їх висловлювати, отже «лайк» - це не просто символ ніжних емоцій, а й своєрідний символ цілої доби – ери «цифрового» спілкування.

Ось чому ковпачок цього флакона непростий - в сонячних променях він відбиває те саме серце, кидаючи сяючий відсвіт-сигнал: ти подобаєшся мені! Саме на цій візуалізації побудовано і рекламну кампанію: флакончик парфуму-«помади» посилає лайк сонцю, літу та гарному настрою юної та романтичної красуні.

Купити Armand Basi Scent Of Kiss My Heart в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де новинки світової парфумерії будуть доступні серед перших!

 

Доторкнутися до самого серця.


Чарівна композиція, яка насправді збере вам сотні «лайків» від захоплених шанувальників та подруг, вступає спокусливим акордом літніх стиглих фруктів – соковитий мікс танжеринів, персиків та червоних яблук просто чудовий! Особливо гарний він в серпанку аромату апельсинового цвіту – чуттєвого солодкого флердоранжу.

Серцевий акорд звучить як тропічна феєрія, де чудові квіти тіаре доповнені романтичною нотою жасмину, переплітаючись з карамельно-ванільними пряними відтінками зелені бобів тонка і приваблюючим ароматом кокосу.

Фінал туалетної води ефектно завершує цю мелодію насолоди дуетом шоколадного пралине та ванілі на базі чудової вершкової деревини сандала.

Це ідеальний подарунок для молодої дівчини, і якщо вам хочеться порадувати кохану, подругу, сестричку або себе, ідея Armand Basi Scent Of Kiss My Heart в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!