0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Olympea Onyx

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Olympea Onyx Парфумована вода
Немає у наявності
Paco Rabanne Olympea Onyx Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Paco Rabanne Olympea Onyx магія чорного оніксу

 

Колекція «олімпійських» ароматів для переможців від Paco Rabanne увінчалася справжньою коштовністю у низці парфумів-кубків: нова Olympea Onyx створена на честь чудового чорного онікса – каменю, присвяченого богині Афродіті. За легендою, він має багато магічних властивостей – наприклад, дарує силу характеру і підвищує внутрішню вітальну енергетику. Ось чому він чудово підходить усім тим, чиє життя сповнене подій і є стрімким рухом уперед: він дозволить оновити джерела внутрішньої енергії, зміцнить емоції та тіло. До того ж онікс допомагає концентруватися та дарує таку важливу якість, як терпіння – ось чому він справді безцінний для справжніх лідерів – політиків, дослідників, юристів та всіх тих, хто працює з інформацією.

Всі ці глибинні шари та смисли оніксу ідеально передані у східно-квітковій парфумерній композиції, що переливається відтінками ванілі, білих квітів, цитрусів, дерева та амбри. Така парфумована вода стане чудовим вибором для будь-якого вечірнього заходу, де вам захочеться виглядати переможницею – повною гідності та сили на вершині своїх жіночих можливостей!

Історія аромату

 

Бренд Paco Rabanne продовжив свою ефектну колекцію Olympea чудовим твором, над яким працювало тріо талантів світового рівня: Лок Донг, Енн Фліпо та Домінік Ропійон (Loc Dong, Anne Flipo та Dominique Ropion). Композиція була представлена в 2020 році і стала сьомою в галереї жіночих ароматів, немов надісланих нам з Олімпу.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, розроблених майстром Marc Ange: цього разу звична нам форма рожевого кубка, обплетеного лавровим вінком, увінчана кришкою з чорного оніксу з білими прожилками – чудова ідея та розкішне дизайнерське втілення.

Як завжди, «олімпійський» жіночий парфум вийшов у парі з чоловічим: цього ж року було презентовано Invictus Onyx Collector Edition – освіжаючий та потужний аромат для справжнього героя, ув'язнений у чорний оніксовий кубок.

Купити Paco Rabanne Olympea Onyx в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де представлено також чоловіче втілення ідеї чорного оніксу, а також багато інших творів цього культового модного будинку.

 

Ніжність, чуттєвість та божественна енергія!

Свіже подих першого акорду цієї парфумованої води порадує нас соковитими нотками зеленого мандарину, ніжністю водяного жасмину та пряною зухвалістю імбиру.

У серці химерно поєдналися іскриста жіночна ваніль та сіль – це фірмовий тандем нот із колекції Olympea , який і надає їй унікальності.

У фіналі знайомі шанувальникам класичної Олімпії кашмірське дерево і сандал огортають вас м'яким, обволікаючим деревним маревом, якому сіра амбра надає тваринну привабливість, солонуватий відтінок і витончену сексуальність.

Якщо ви любите цей напрямок і хотіли б мати ще одну варіацію легендарного парфуму, вам неодмінно варто звернути свою увагу на цю новинку. Варто купити Paco Rabanne Olympea Onyx – і можна відчути себе переможницею життя, гідного цієї високої нагороди!