0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Splendida Patchouli Tentation

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Парфумована вода
2 151 грн
2 530 грн
Акція
-15%
Bvlgari Splendida Patchouli Tentation Парфумована вода (тестер)
100ml
3 078 грн

Bvlgari Splendida Patchouli Tentation – дорогоцінна спокуса пачулі

 



Шипрово-квіткова парфумована вода Bvlgari Splendida Patchouli Tentation присвячена чудовому аромату пачулів, який присутній на кожному рівні композиції – різний «акомпанемент» супутніх нот дозволяє отримати неймовірну за красою мелодію, яка символізує різні стадії спокуси – від флірту до витонченого зваблення.

На кожному рівні використані різні види пачулів – ефірна олія цього листя змінюється розкішним ароматом варіації з острова Флорес і завершуючись неймовірно привабливим акцентом індонезійських пачулів.



Історія аромату

 

Bvlgari, старовинний ювелірний дім з багатою історією і широким колом інтересів, виробляє різні предмети розкоші, не обмежуючи себе лише прикрасами. Історія успіху у ольфакторному світі обчислюється з 1992 року, коли вперше вийшов твір Au The Vert, який започаткував Eau Parfumee Collection. З того часу бренд вражав своїх шанувальників креативністю обраного ним напряму: створювати цілі парфумовані поеми на честь дорогоцінного каміння – головного предмета свого мистецтва: хто не знає культові лінії Le Gemme та Omnia!

А в 2017-му з'явилася і нова колекція, де головними героїнями стали прекрасні квіти, подані в найбільш виграшному для них парфумерному аранжуванні і обрамлені в дорогоцінні флакони – це і була дивовижна Splendida, що відкрилася спочатку першою трійкою ароматів, присвячених Iris d'Or, Rose Rose та Jasmin Noir). Через рік у цій лінійці вийшла поема, присвячена Магнолії (Magnolia Sensuel), за нею в 2019 – ода Туберозі (Tubereuse Mystique). І ось, нарешті, рік 2020 приніс нам дивовижну і чарівну Patchouli Tentation – аромат спокуси, присвячений Пачулі.

Купити Bvlgari Splendida Patchouli Tentation в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ця новинка вже чекає на вас – як і інші композиції цієї фантастично красивої колекції.

 

Жіноча магія пачулів


Вступає цей бархатисто-пряний акорд спочатку м'яко і вкрадливо - соковитий солодкий білий персик надає прелюдії ніжну привабливість. У «серці» парфумованої води пачулі супроводжує пудровий ірис, що оксамитовим серпанком огортає орієнтальну центральну тему. Фінал композиції являє собою квінтесенцію чуттєвої спокуси і сексуальної жіночності, при цьому зберігаючи елегантність і вишуканість: це диво можливе завдяки хмарці білого мускусу, природний магнетизм якого підкреслює красу звучання почуттів з Індонезії.

Заслуговує на увагу і шикарний дизайн флаконів, які виглядають неймовірно елегантно, дорого і продумано, нагадуючи дорогоцінну скриньку. Навіть відтінки скла підібрані так, щоб максимально повно відобразити сутність кожного твору. Так, для Patchouli був обраний дивовижний білий, який у поєднанні із золотом оздоблення виглядає винятково розкішно.

Якщо ви збираєте цю дорогоцінну колекцію, її обов'язково слід поповнити цією досконалістю! Варто купити Bvlgari Splendida Patchouli Tentation та всім тим, кому подобаються шипрові жіночі аромати.