0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jimmy Choo Vanilla Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo Vanilla Love Парфумована вода
Немає у наявності
Jimmy Choo Vanilla Love Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Jimmy Choo Vanilla Love Кохання ванільного кольору

 

Новинка від модного будинку Jimmy Choo захопить аж ніяк не лише гурманів, але в першу чергу – світських леді. Ця орієнтальна композиція звучить не нудотною насолодою, а аристократичною ніжністю та бездоганною жіночністю, захоплюючи різноманіттям відтінків ванілі – моноаромату, майстерно обіграному в композиції « Vanilla Love ». Вона зачаровує своїми пудровими, трохи пряними, бальзамічними і делікатно-солодкими акордами, огортаючи свою володарку пухнастим хмаркою і слідуючи за нею чудовим довгим шлейфом.

Ця парфумована вода збере вам сотні компліментів, що віддають належне вашому смаку і вмінню підбирати парфуми, які з першої ж секунди щиро схиляють до вас і створюють вам імідж жінки, якої хочеться наслідувати, яку хочеться любити і носити на руках!

Історія аромату

 

Бренд, заснований в 1996 році талановитим малазійським дизайнером Джиммі Чу, дуже швидко пройшов шлях від стартапу до компанії, ім'я якого у світовій фешн-індустрії стоїть на перших позиціях. І це не дивно: співзасновником фірми стала екс-редактор модного журналу Vogue Тамара Меллон, зв'язки якої у б'юті-всесвіті були всеосяжні. Марку «прорекламували» такі культові фільми, як «Секс у великому місті» та «Диявол носить Prada», а серед клієнток, які обожнювали туфельки та сумочки від Джиммі Чу, були гламурні селебрітіз та лаже сама принцеса Діана.

Дуже швидко сфера інтересів компанії перестала обмежуватися тільки дизайнерськими колекціями взуття: в 2011 вона запустила і виробництво парфумерії, розпочавши з композиції Jimmy Choo , яка моментально стала бестселером і започаткувала цілу низку фланкерів.

Рік 2020 ознаменувався виходом нової капсульної колекції – ексклюзивної лінійки ароматів, які найбільше улюблені парфумерами всього світу. Твори, що увійшли до неї, присвячені Розі, Туберозі та Ірису, а також дереву Уд, Амбре і, звичайно ж, жіночній і манливій Ванілі. Над творами працював один із найвідоміших та найталановитіших майстрів сучасності – Michel Almairac.

Заслуговує на компліменти і чудовий дизайн флаконів, яким надали форму філігранно огранених крапель із прозорого кришталевого скла з вмістом чарівного медового відтінку.

 

Jimmy Choo Vanilla Love – усі відтінки досконалості!

Парфумована вода є моноароматом ванілі, але як же він різноманітний у своєму звучанні! Ваніль переливається тут благородною гіркуватістю натуральних стручків, пудровою красою і східною манкістю пахощів та пряних спецій, які трохи проникають у цьому багатогранному акорді.

Це – чудовий вибір для світського виходу, свята, гламурного заходу і, звичайно, побачення – ви будете просто чарівні!

Хоча колекція лише нещодавно з'явилася і спочатку була представлена лише в мережі британських універмагів Harrods, зараз купити Jimmy Choo Vanilla Love в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна не сумніватися в оригінальності всієї парфумерії та косметики провідних брендів світу.