0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Jean Paul Gaultier So Scandal!

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jean Paul Gaultier So Scandal! Парфумована вода
1 766 грн
Jean Paul Gaultier So Scandal! Парфумована вода (тестер)
80ml
3 252 грн

Jean Paul Gaultier So Scandal! Ох, який скандал !



 

Провокативний модний будинок Jean Paul Gaultier знову спокушає прекрасну половину людства: представлений у 2020 році So Scandal! захоплює своїм квітково-фруктовим звучанням туберози в серпанку білих квітів із солодкими відтінками стиглих фруктів та м'яких лактонних нот.

Парфумована вода втілює собою спокусу - але при цьому вона ніжна, лагідна - і тому абсолютно чарівна! Це ніби Весна – не піддатися її спокусам неможливо, прихід її неминучий, та нікому й на думку не спадає опиратися, коли до тебе назустріч йде сама Чарівність.



Історія аромату

 

Вперше епатажний модний бренд, створений у 1975 році ексцентричним дизайнером Жан-Полем Готьє, презентував незвичайний за своєю концепцією парфум «Скандал» у 2017 році. Він став першою спільною роботою бренду Готьє з б'юті-концерном Puig – та флагманським ароматом колекції, яка миттєво стала мега-популярною. Це сталося не лише завдяки таланту її творців, парфумерів Фабріса Пеллегріна та Дафни Бюже (Fabrice Pellegrin та Daphne Bugey), але й за рахунок оформлення, яке просто неможливо не помітити чи забути! Стрункі жіночі ніжки, які видно з кришечки флакона, виглядають провокаційно і спокусливо - чого, власне, і домагався цей модний бренд, запускаючи такий незвичайний дизайн.

До того ж зіграла свою роль вдала та цікава рекламна кампанія, в якій було вирішено об'єднати секс та політику, щоб вийшло справді гучно! Обличчя колекції, красуня Ванесса Аксенте, зіграла цілу міні-роль, щоб зобразити спокусливу даму-міністра, що з'явилася на засідання після запальної вечірки, що тривала до ранку. Пізніше, для реклами «Скандала в Парижі» було обрано не менш спокусливе уособлення парфуму – Ірина Шейк.

Еволюція вмісту флаконів-спокусників також цікава. Якщо перший Скандал звучав як шипрово-гурманська спокуса, то другий фланкер, «Нічний Скандал», став розкішним шипрово-деревним, а третій флакончик, «Скандал у Парижі», вже романтичніший – це шипрово-квітковий аромат. І ось, нарешті, варіація 2020 року "Який скандал!" – дивовижна квітково-фруктова мелодія, жіночна та приваблива.

 

Літня спокуса!


Композиція спокушає вас поєднанням, встояти перед яким неможливо навіть у дитинстві: дует стиглої запашної малини з м'яким звучанням молока повертає нас у ті часи, коли ми вміли насолоджуватися життям на повну силу, примудряючись стати щасливими від дуже простих речей.

Чудовий квітковий букет у серці композиції – це вже спокуси жіночності, що так красномовно підкреслює тріо томної туберози, солодкого апельсинового кольору та медового жасмину самбак.

Новий фланкер мінімально схожий на початкову версію, і тому, напевно, особливо зацікавить цінителів колекції, адже так приємно мати те, що не схоже на інших і робить тебе унікальною!

Новинка вже доступна шанувальницям в Україні: купити Jean Paul Gaultier So Scandal! ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де представлені й решта бестселерів цього неймовірно креативного бренду.