0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Fruit Collection Pineapple

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Fruit Collection Pineapple Туалетна вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana Fruit Collection Pineapple Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Dolce&Gabbana Fruit Collection Pineapple

Із чим у вас асоціюється ананас? Напевно - з позитивом і сонячним світлом, з безтурботністю відпустки і дивовижними пригодами, які може подарувати літо, з соковитою смачною м'якоттю і фруктовими пахощами, що зводять з розуму, що створює атмосферу відпочинку на екзотичному острові! Всі ці фантазії зібрали докупи майстри торгової марки Dolce&Gabbana у своєму новому парфумерному творі. Бажаєте здійснити їх? Для цього просто варто купити Pineapple – один із трьох ароматів, презентованих відомим брендом у 2020 році!

Fruit Collection – енергія літа у стильному парфумі

Хтось з великим нетерпінням чекає на початок відпускної пори, щоб без турбот поринути в атмосферу задоволень. Людина бажає розслабитися і перенестися на місце, де можна черпати сили від мальовничих пейзажів, тепла сонячного світла, свіжості прибережного повітря і сил морських хвиль. Людина прагне вбрати в себе цю красу, щоб після, коли відпочинок завершитися, черпати натхнення із спогаду про нього. І щоб вони ніколи не тьмяніли, італійський бренд Dolce&Gabbana рекомендує вибрати одне з видань, що увійшли до нової лінійки Fruit Collection .

Кожна з цих парфумерних робіт – наче склянка екзотичного коктейлю, яку ви можете поділити на двох зі своєю другою половинкою. Ви зупиняєтеся на одному з варіантів – динамічному та свіжому Lemon, енергійно-фруктовому Orange або екзотичному Pineapple. Або – змішуєте ці аромати так, як забажаєте, що допускається і навіть рекомендується виробником. І щоразу милозвучне пахощі переносить вас на Сицилію – острів, красу якого італійський бренд вже неодноразово оспівував у своїх ароматах. Огортаючи себе фруктовим флером, ви відчуваєте чудові запахи, що витають у квітучих садах Середземномор'я, і відчуваєте енергію, властиву цю найкрасивішому із земних куточків.

Особливу увагу фахівці компанії приділили зовнішньому оформленню продукції. Важкі чотиригранні флакони вінчають кришки, створені у формі фрукта, запах якого втілює парфум. Лимон, апельсин та ананас, поміщені поверх скляної посудини, створені у стилі майоліки – відомої сицилійської кераміки. Такий дизайн ємності привертає увагу до продукту, створює ефект неординарного, свіжого, життєстверджуючого парфуму.

Pineapple – фруктово-квіткова гармонія у яскравому ароматі

Свіжість і солодощі, сонячне тепло та фруктова екзотика – все це настільки гармонійно обіграно у туалетній воді, що вона цілком може стати вашим фаворитом цього сезону. Автор видання, парфумер Марі Саламань, своїй роботі надихалася неординарністю тропічного фрукта, що символізує люб'язність, тепло, привітність та доброзичливий прийом мешканців італійського острова.

Туалетна вода стартує соковитими та іскристими відтінками сицилійського мандарину, що доповнює акценти хвилюючого ананаса. Томний жасмин самбак підкреслює чуттєвість ароматної симфонії. Завершує мелодію акорд, створений з абсолю ванілі, спокусливої амбри, чарівних нюансів орхідеї та відлуння делікатного моху. Купити вишуканий парфум від Dolce&Gabbana за чудовою ціною пропонує інтернет-магазин Lagrande.