0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 Парфумована вода
116 грн
159 грн
Акція
-27%
Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 Парфумована вода (тестер)
2 877 грн
3 345 грн
Акція
-14%
Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 Набір (парфумована вода 50 мл + мініатюра 7.5 мл + лосьйон для тіла 40 мл)
Немає у наявності
Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 Набір (парфумована вода 100 мл + лосьйон для тіла 80 мл)
Немає у наявності

Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 – Тінь чудес на вашій шкірі...

 



Всі, хто вже долучився до фантастично прекрасного світу Чудес від будинку Ерме, не зможе пройти повз чудовий скарб у мерехтливій пляшечці. Hermes L ' Ombre Des Merveilles 2020. Цей східно-деревний аромат миттєво створює атмосферу свята навколо своєї володарки, надаючи їй особливої чарівності. На відміну від своїх численних попередників, це видання розраховане в першу чергу на теплий період: навесні, влітку і ранньої осені воно огорне вас бальзамічними і зеленими, ароматичними та димними, теплими пряними акордами і занурить у світ мрій, де збуваються всі, навіть найсміливіші фантазії!

Цеі парфуми - немов зоряна ніч, яка опускається на ваші плечі після південного вечора, що несе бажану прохолоду і хвилюючі обіцянки.



Історія аромату

 

Парфумована вода поповнила блискучу у прямому та переносному значенні слова Eau des Merveilles Collection французького елітарного будинку Hermes. Перша «Вода чудес» (а саме так перекладається назва цієї композиції) здивувала світ 2004 року. Авторами цього шедевра стали майстри зі світовим ім'ям – Ральф Швігер та Наталі Фестхауер, і він запам'ятався всім як іскристий та теплий мікс цитрусів та хвої, перцю та смол – якесь новорічне диво!

З того часу в колекцію додалося вже майже два десятки дивовижних фланкерів, в яких по-різному втілювалася головна ідея: «Чудеса трапляються, і якщо ви маєте секрет – вони трапляються саме з вами!» Таким секретом і став цей чарівний флакончик, у якому ароматний вміст переливається сяючими іскорками, що мерехтять, немов далекі зірочки, що з'являються з приходом синіх сутінків на небосхилі. Так, цей фіал роботи знаменитого дизайнера Сержа Мансо так само чудовий, як і решта екземплярів цієї колекції!

Творцем нового твору стала Крістін Нажель (Christine Nagel). Він вже доступний в Україні, хоча прем'єра пройшла відносно недавно: купити Hermes L'Ombre Des Merveilles 2020 ви можете в інтернет-магазині La Grande, який з любов'ю зібрав для вас і всі вражаючі новинки, і вічну класику!

 

Чари, які трапилися з вами…


Композиція твору надзвичайно проста, але унікальний підбір інгредієнтів та їх талановита комбінація справді творять диво. Її ідея - прихід зоряної ночі, що плавно спускається на землю, красиво обіграна всього трьома майстерно виконаними штрихами - але картина в результаті вийшла чудова.

Першою входить тема бархатистого тонізуючого чорного чаю. Вона грає на контрасті з наступним компонентом - багатогранним, що переливається своїми відтінками ладану, чий смолисто-бальзамічний акцент відливає приємним та незвичайним тоном.

У фіналі вступає тема оксамитової півночі, втілена бобами тонка, які огортають своєю пряною ванільною насолодою з відтінками кориці, шафрану та мигдалю.

Якщо ви живете у передчутті щасливих змін, які неодмінно відбудуться у вашому житті, або ж не мислите себе без атмосфери казки навколо, вам, безумовно, варто купити Hermes L' Ombre Des Merveilles 2020 – він стане вашим талісманом цього сезону!