0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer Парфумована вода
175 грн
Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer Парфумована вода (тестер)
100ml
3 243 грн

Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer – враження на максимумі!

 



Чудова колекція італійського модного будинку Trussardi , присвячена центру модної індустрії, культурному та торговому серцю Італії – стародавньому та чудовому місту Мілану – поповнилася ще однією новинкою – композицією Musc Noir Perfume Enhancer. Вона унікальна не тільки своїм напрочуд красивим квітковим деревно-мускусним звучанням, а й характером, а головне – призначенням. Мабуть, вперше в історії парфумерії ви можете стати володарем своєрідного «підсилювача ароматів», здатного будь-який з решти творів колекції «Вулиці Мілана» перетворити на справжню феєрію. Одночасно парфум чудово звучить і в сольній партії, оскільки є розкішним пудрово-мускусним, з відтінками дерева і квітів міксом акордів, складеним настільки майстерно, що результат звучить просто неймовірно!



Історія аромату

 

В унікальному проекті дому Trussardi "Le Vie di Milano" народилося п'ять парфумів - п'ять справжніх шедеврів, що прославляють блискучий Мілан - центр моди і культури Італії. Limitless Shopping Via della Spiga створений на честь найшикарнішого кварталу для шопінгу – «Золотого квадрата» з дорогими бутіками та кондитерськими. Aperitivo Milanese Porta Nuova присвячений сучасному діловому кварталу Порту Нуова, життя в якому вирує і після закінчення робочого дня, переміщаючись до затишних кафе. Behind the Curtain Piazza alla Scala відтворює унікальну атмосферу легендарної міланської опери Ла Скала та фешенебельного кварталу навколо цієї прекрасної будівлі – перлини світової архітектури. Passeggiata in Galleria Vittorio Emanuele II присвячений атмосфері торгової галереї для представників вищого класу – осередку елегантності та розкоші. Vicoli Via Fiori Chiari адресований усім шанувальникам богемного кварталу Брера з його віковими традиціями свободи та художньої творчості.

І щоб кожен із цих ароматів заграв крещендо, вінцем колекції став Musc Noir Perfume Enhancer, здатний посилити враження від задоволення до справжнього захоплення!

Заслуговує на пильну увагу і фірмовий стиль флаконів – для кожного парфуму був обраний свій відтінок, що максимально передає його суть, ну а Enhancer, звичайно ж, отримав урочисте шовковисто-чорне вбрання: цей парфум вміщено в непрозорий фіал з атласною поверхнею з дорогоцінного скла кольору південної ночі, прикрашений золотою головою левретки – символа цього модного будинку.

 

Срібна хмара парфумерної магії.


Головна роль у композиції була відведена мускусу – на думку парфумера Леслі Готьє, яка створила цей твір, завдяки йому вдалося досягти ефекту «сріблястої аури» з магнетичною силою тяжіння, наче розлитою в повітрі навколо володаря аромату. Враження доповнене благородним деревним акцентом білого кедра, аристократичним пудровим звучанням шикарних ірисів і нюансом трепетного, чуттєвого і романтичного жасмину, що гармонійно переплітається з ним.

Прекрасний вибір в якості вечірнього обрамлення вашого образу, а також для максимізації вражень від усієї колекції Le Vie di Milano.

Купити Trussardi Musc Noir Perfume Enhancer в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього шановного та престижного італійського бренду.