0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Femme Туалетна вода (тестер)
100ml
1 653 грн
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Femme – ваш ідеальний літній роман!



 

Якщо ви вже скучили за яскравими новинками від Дольче та Габбана, романтична композиція Light Blue Love Is Love Pour Femme не дасть вам засумувати цього літа! Ця квіткова деревно-мускусна туалетна вода створить настрій флірту та легкості, відкриє простір для мрій та подарує крила вашій уяві. Адже літо - це завжди пора закоханостей, часом сліпучих і швидкоплинних, як вітерець на узбережжі, а часом - тааких, що залишають в душі слід на все життя.

Фруктові, солодкі, цитрусові, свіжі та деревні акорди, химерно переплітаючись, запаморочать вам голову і створять навколо ауру щастя, встояти перед якою неможливо! Коли у жінки блищать очі, коли вона випромінює радість, то виглядає завжди просто надзвичайно!



Історія аромату

 

Колекція Light Blue по праву вважається світовим бестселером уже багато років поспіль – з 2001 року, коли вперше вийшла ця легка, свіжа, дуже італійська туалетна вода. Більше двох десятиліть вона залишається еталоном літнього парфуму, і зовсім не дивно, що флагманська композиція отримала таку кількість найцікавіших фланкерів, кожен з яких – немов подорож у особливий куточок Середземноморського узбережжя з його унікальними особливостями та ароматами.

Light Blue Collection поповнюється завжди парними творами: кожен парфум-мандрівка, парфум-пригода виходить у жіночій та чоловічій версії. Не стало винятком і «Кохання» , пару якому склав цитрусово-пряний фланкер із несподіваними, але дуже цікавими домінуючими нотами морозива та яблука сорту Гренні Сміт. Ці ноти, наче ниточки, об'єднують обидві версії в єдине ціле, однак у жіночій варіації головну партію виконали цитруси та ягоди.

А ось відомий фірмовий стиль флаконів, як завжди, тішить своєю лаконічною простотою, і в той же час елегантністю. При цьому новинка з її яскраво-червоною назвою на ніжно-блакитному тлі стала найяскравішою з усієї лінійки – її ви точно не пропустите!

Ви вже можете відкрити свій спекотний сезон: купити Dolce & Gabbana ви можете буквально за кілька хвилин, оформивши замовлення в інтернет-магазині La Grande, де про справжність парфумерії можна не турбуватися!

 

Настрій літнього флірту


Головний мотив, традиційний для композицій Лайт Блю, у цій новинці вже не відоме яблучко Granny Smith, а соковитий, гострий лимон та пікантні, ароматні кисло-солодкі червоні ягоди, що гармонійно його доповнюють.

Магія літньої спокуси досягає апогею в серцевому акорді, де центральна роль відведена запашній і стиглій солодкій малині, чия жіночна сутність підкреслена витонченою квітковою мелодією жасмину і ніжною спокусою морозива.

Ця гурманська тема продовжена ноткою збитих вершків у фінальному акорді, наповнення якого захоплює чуттєвістю поєднання амбри та мускусу та відтінюється дерев'яним благородством білого кедра.

Якщо ви любите аромати цієї колекції – доповніть її чудовою новинкою, адже без неї ваша галерея образів Середземномор'я не буде повною. Варто купити Dolce & Gabbana Light Blue Love Is Love Pour Femme – і подумки ви вже там!