0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Burberry Mr. Burberry Element

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Burberry Mr. Burberry Element Туалетна вода
Немає у наявності
Burberry Mr. Burberry Element Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Mr. _ Burberry Element - Новий нестандартний елемент!

 

Незмінно елегантний Містер Барберрі постав перед своїми шанувальниками у новому образі – свіжому та незвичайному Mr. Burberry Element . Ця орієнтально-фужерна композиція майстерно складена з амбрових, мінеральних, деревних, анімалістичних та ароматичних акордів. Їхнє складне, але дуже гармонійне переплетення прикрасить образ сучасного чоловіка зі смаком.

Уява відразу ж переносить нас у туманний ліс, де густі чагарники і кам'янисті стежки навівають атмосферу таємничості й те водночас можливості осягнення деяких вищих природних секретів.

У звучанні цієї туалетної води відчувається сила та свіжість, безмежна міць природи та її спокійна мудрість. Композиція стане прекрасним вибором для будь-якого віку та ситуації, якщо її філософська концепція близька і до вашої душі.

Історія аромату

 

Вперше класичний британський бренд Burberry представив свій вишуканий, англійською стильний, прикрашений чорним «краваткою» блакитний флакон у 2016 році. Твір був відразу ж відзначений шанувальниками цього модного будинку і швидко набув популярності. Ось чому протягом усіх наступних років колекція щорічно поповнювалася новим фланкером – кожен з них має власний характер і особливості, що запам'ятовуються.

Унікальність новинки «Елемент» – у її мінеральній складовій. Цей твір включає не тільки традиційні парфумерні інгредієнти – свіжу трав'янисту зелень і мигдаль, а й незвичайну ноту мінералів, яка надає звучанню мужній і дуже сучасний характер, водночас близький і зрозумілий шанувальникам природного, природного спрямування. Автором такого нестандартного рішення став талановитий парфумер Jerome Di Marino.

Продажі новинки в квітні 2020 року стартували в Німеччині, через місяць вони стали доступними на офіційному сайті і у всіх фірмових бутиках модного будинку Барберрі, а зараз купити Mr. Burberry Element ви можете і в Україні: інтернет-магазин La Grande дає вам можливість завжди бути серед перших і найстильніших!

 

Ваш таємничий ліс.

Першою входить нота горіхово-свіжого, делікатного та привабливого зеленого мигдалю – пікантного, з чарівною гіркуватістю. Її змінює ароматний, смолисто-пряний ялівець, чиє звучання втілює собою мужність і шляхетність.

Фінальний акорд продовжує лісову тему аристократичною нотою дубового моху з його чудовою трав'янистою свіжістю. Сіра амбра дарує солонуватий теплий відтінок і має справді тваринний магнетизм. Але найбільш інтригуючим моментом стають мінеральні грані, що приносять до композиції справжню унікальність.

Якщо ви цінуєте справжню свіжість і готові до нових відкриттів, рекомендуємо вам купити Mr. Burberry Element і переконатися в його неймовірній привабливості: в інтернет-магазині La Grande є флакони як невеликого об'єму (30 мл) для першого знайомства, так і 100-150 мл для тих, хто вже знайшов свій аромат.