0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Juliette Has a Gun Lipstick Fever

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Juliette Has A Gun Lipstick Fever Парфумована вода
155 грн
Juliette Has A Gun Lipstick Fever Парфумована вода (тестер)
100ml
2 722 грн

Juliette Has A Gun Lipstick Fever – зухвалість червоний помади!



Романо Річчі, творець цього епатажного бренду, чия назва перекладається як «Джульєтта з пістолетом», вигадав до цього видання оригінальний та провокаційний слоган: «Вона робить дуже погані речі… Але робить їх дуже добре!» Juliette Has A Gun Lipstick Fever символізує собою губну помаду – привабливу, що миттєво акцентує увагу на чуттєвості. Ця квітково-фруктова парфумована вода має такий же провокаційний і контрастний характер: тут жіночні пудрові акорди поєднуються з аристократичними деревними та чуттєвими, солодкими ягідними та ванільними.

Чудове доповнення до яскравого образу тієї, яка вирішила підкорити весь світ, зробивши ставку на свою чарівну красу!

Новинка вже доступна в Україні: купити Juliette Has A Gun Lipstick Fever в Україні ви зможете в інтернет-магазині La Grande, де всі новинки з'являються першими.



Історія аромату

 

Творець бренду Романо Річчі не міг не увійти у світ моди: адже він – правнук легендарної Ніни Річчі – ікони стилю та модельєра, а також онук знаменитого Роберто Річчі – парфумера, чий талант та творчий багаж він успадкував. При цьому Романо – сам яскрава особистість: мандрівник, автогонщик, космополіт та красень. І, звичайно ж, людина, захоплена парфумерією настільки, що зробила її своїм бізнесом, проте при цьому надала своєму заняттю дух бунтарства, властивий йому самому. Ідеальною для нього стала не класична романтична красуня, а фатальна Джульєтта з пістолетом – харизматична та неймовірна! З нею жарти погані, за висловом самого Романо, вона не тендітна дівчинка, як у шекспірівській трагедії – у наші дні це скоріше героїня трилера чи бойовика, яка не втратила, втім, своєї жіночої сутності.

Цю історію він і намагається розповісти ольфакторним прийомами, і виходить, судячи з популярності бренду, просто чудово!

Новинка Lipstick Fever – це ода гарячковому блиску очей та багрянцю губ, розкішним помадам та всім жіночим хитрощам для привернення уваги.

Фірмовий флакон красиво пофарбований градієнтом від чорного до алому: він виглядає ефектно і викликає бажання мати негайно – як і жінка, яка скористалася його вмістом!

 

Жар вашої краси розплавить світ навколо!


Композиція набуває незвичайного і ефектного дуету соковитої принадної малини, що захоплює своєю стиглою ягідною насолодою, доповненою витонченим оксамитом фіалок – ніжним і витонченим.

Той самий контрастний прийом був застосований і в серцевому акорді парфумованої води, де пудровий оксамит ірисів поєднався з орієнтальною пряною манкістю пачулів - сексуальною і привабливою.

Фінал приваблює смолистим благородством білого кедра і жіночною красою ванілі - прекрасний дует деревного аристократизму і привабливості, що іскриться і сяє.

Якщо вам імпонує парфумерія не банальна, стильна та зухвала, вам, безумовно, варто купити Juliette Has A Gun Lipstick Fever в інтернет-магазині La Grande, де ціни радують демократичністю, а вибір – різноманіттям та актуальністю!