0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Homme Ideal Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L`Homme Ideal Extreme Парфумована вода
2 601 грн
3 060 грн
Акція
-15%
Guerlain L`Homme Ideal Extreme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Guerlain L`homme Ideal Extreme



Це аромат, у пристрасті до якого не соромляться зізнаватись представники сильної статі. Вони відгукуються про нього, як про чудово зібрану, багату і розкішну композицію. Парфум створений, щоб чоловік міг не просто справляти враження на оточуючих, а й насолоджуватися щогодини перебування в тандемі з цим ароматним компаньйоном. Вибуховий, магнетичний, балансуючий між грайливістю спецій, соковитими фруктовими акордами та інтенсивними шкіряно-тютюновими нотами, він однозначно гідний того, щоб його крапля опустилася на ваше тіло. Подаруйте таку можливість цьому парфумерному зіллю, прийнявши рішення купити L`Homme Ideal Extreme!



Колекція, що розвінчує міфи


Складно стверджувати, що лінійка L`Homme Ideal призначена для ідеального чоловіка, якщо сам парфумерний бренд заперечує факт його існування. І хоча найкращий серед представників сильної статі суспільством поки що не призначений, чоловіки активно прагнуть завоювати кубок першості в цій гонці за ідеальністю. Їхнім помічником у складній щоденній роботі буде аромат, створений майстрами бренду Герлен. Так, парфумери навряд чи знають, як виглядає людина-еталон, і можуть лише здогадуватися, які якості він має. Але вони впевнено заявляють про те, як саме він повинен пахнути!

У знаменитому сімействі «ідеальних» композицій, що стартував у 2014 році, молоді люди точно підберуть те видання, яке найбільше відповідає їхньому темпераменту. Це може бути оригінальна версія, що розкриває чоловічий потенціал, або легші, але такі ж вишукані та складні варіації Cologne, Cool, Sport, насичена версія EdP або зухвала та інтригуюча Intense.

Для оформлення лінійки вибрано флакон квадратної форми з чіткими гранями, символізуючий шик, самодостатність, респектабельність. Кожну з композицій у колекції поєднує виразний ольфакторний нюанс – нота мигдалю, що запам'ятовується, яка робить ці парфуми впізнаваними.



L`Homme Ideal Extreme – аромат розкоші та шляхетності


Тепла та харизматична композиція стартує терпкістю елегантного бергамоту і експресивним фруктово-деревним рожевим перцем. Дует пом'якшують витончені мигдалеві мотиви. Чуттєва і приваблива злива звучить у «серці» парфумованої води. Її відтіняє темпераментна кориця, яка вносить у мелодію насолоду, пікантність та неординарність. Цей дует доповнюють ванільні відлуння таємничого геліотропу. Потужний фінальний акорд дарує пахощі благородного білого кедра, спокусливої шкіри, розкішного тютюну та смолисто-терпких почуттів.

Купити вишукані парфуми від Guerlain ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлені тільки оригінальні товари: декоративна та доглядова косметика від відомих брендів, модні, нішові та рідкісні аромати. Зручний сайт, проста форма замовлення, якісний сервіс, професійна допомога у підборі та привабливі знижки на продукцію – все це чекає на наших клієнтів!