0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Irresistible Givenchy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Givenchy Irresistible Givenchy Парфумована вода
75 грн
Акція
Givenchy Irresistible Givenchy Парфумована вода (тестер)
80ml
3 072 грн
3 572 грн
Акція
-14%
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл + олія для душу 75 мл)
3 985 грн
4 634 грн
Акція
-14%
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 8 мл)
2 766 грн
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + бальзам для губ)
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл + парфумована вода 5 мл)
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 80 мл + лосьйон для тіла 75 мл + парфумована вода 8 мл)
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Олія для ванни та душу
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 12,5 мл)
Немає у наявності
Givenchy Irresistible Givenchy Набір (парфумована вода 80 мл + парфумована вода 12,5 мл)
Немає у наявності

Парфумерія Givenchy Irresistible G ivenchy





Бути там, де ви побажаєте, спілкуватися з людьми, які вам цікаві, займатися улюбленими справами та носити те, що вам комфортно – відчуття свободи за наявності рамок, встановлених сучасним суспільством, дуже цінне сьогодні. Саме його у своєму новому ароматі Irresistible Givenchy оспівує культовий французький бренд. Чарівний і привабливий парфум спонукає свою володарку бути незалежною, мріяти і обов'язково реалізовувати свої сміливі, іноді дуже зухвалі бажання.



Irresistible Givenchyсимфонія чарівності та енергії


Видання презентовано торговою маркою у 2020 році. Його розробкою займалося тріо відомих майстрів: Енн Фліпо, Фанні Баль та Домінік Ропьйон. Створена композиція відноситься до сімейства розкішних квітково-фруктових мелодій, облагороджених деревними та мускусними відтінками. Вона звучить оптимістично і багатогранно, наділяючи особу, яка її вибрала, вишуканістю, привабливістю і чарівністю. Купити Irresistible Givenchy за чудовою ціною сьогодні пропонує інтернет-магазин Lagrande.

Цей аромат – справжній провокатор, який закликає дівчину відкинути стереотипи, забути про заборони та дозволити її волелюбності та сміливості вирватися назовні. Він підкреслює жіночність і шарм своєї власниці, дарує їй масу позитивних емоцій, надає її образу, що запам'ятовується, нетривіальність і новизну. Парфумована вода імпонує активній, життєрадісній та пустотливій дівчині, яка не втомлюється бути в центрі уваги і часто сама є каталізатором різних починань. Її рухи легкі, граційні і тому нагадують майстерний танець. Своєю присутністю вона піднімає настрій присутнім, дарує їм радість та оптимізм.

Обличчям нового парфумерного продукту від Живанші стала ефектна красуня – британка Френ Саммерс. Вона – одна з найбільш популярних у світі моделей. Дівчина сяє на модних подіумах, у тому числі і під час показів Givenchy, її фото з'являються на обкладинках популярного глянцю.



Новинка від Живанші – розкіш у лаконічному оформленні


Парфумовану воду називають еліксиром спокуси. У ній медові фруктові ноти зливаються в хвилюючу мелодію з витонченими квітковими та вишуканими деревними відтінками. Початковий акорд композиції - це мікс соковитої, налитої сонцем і енергією літа груші, і чуттєвої амбрети. Її «серце» – це тандем хвилюючої троянди та чудового пудрового ірису. Фінал композиції складений з нот витонченого віргінського кедра та чарівного мускусу, відтінок якого посилює спокусливість аромату.

Акцент був зроблений на ніжно-рожевий колір оформлення, що символізує юність, жіночність, і саму суть аромату – ймовірно, цим правилом керувалися дизайнери, створюючи простий та лаконічний флакон. Познайомитися з парфумом ближче ви можете, заглянувши до офлайн-магазину Lagrande або зробивши замовлення на нашому сайті. Тут ви можете купити парфумерію Givenchy за відмінними цінами.