0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jimmy Choo Iris Crush

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo Iris Crush Парфумована вода
Немає у наявності
Jimmy Choo Iris Crush Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Jimmy Choo Iris Crush

Граціозна і чарівна, з привабливим поглядом і спокусливою усмішкою... Обриси її незрівнянної зовнішності інтригують і розбурхують оточуючих. Вона запам'ятовується і хвилює, щоразу залишаючи після себе чудове пахощі, зіткане з розкішних квіткових відтінків. Магнетизм цієї жінки багаторазово посилюється завдяки аромату Iris Crush , презентованому в 2020 році відомою торговою маркою Jimmy Choo .

Нова колекція – ода мистецтву спокуси!

Для вечора, який залишає хвилюючі враження, для миттєвостей, про які потім можна згадувати лише із загадковою усмішкою на вустах, британський бренд створив нову лінію продукції. Seduction Collection – не просто парфумерно-косметичні товари, - це інструкція до дії, код, що генерує успіх. До колекції увійшли шість чуттєвих парфумів та декоративна косметика. Вісім лаків поміщені в незвичайні флакони, скляна частина яких має безліч граней, що вказує на приналежність продукту до цієї торгової марки. Помади, випущені у десяти інтенсивних тонах, представлені у незвичайних футлярах. Для зовнішнього оформлення Seduction Collection вибрано благородний пастельний колір та елементи «під золото». Особа, яка вирішила купити Iris Crush , після першого ж тестування знатиме, як пахнуть помади цієї серії. Адже, згідно з концепцією бренду, їхній аромат ідентичний флеру купленої парфумованої води.

Хто вона – жінка Jimmy Choo?

Ця колекція асоціюється з блискучістю, сміливістю, енергійністю та, звичайно ж, гламуром. Особа, якій вона адресована, - сексуальна, зухвала, рішуча, дуже жіночна. Ця леді приковує погляди і, не соромлячись, насолоджується увагою. Вона не розкидається своїм часом, даруючи тепло і турботу лише тим, хто справді їй дорогий. Створюючи композиції для цієї лінійки, майстри бренду в кожній з них обіграли певний ароматний відтінок, що дозволяє розкрити багатогранність жіночого вигляду.

Ода чуттєвості у Iris Crush

Парфумована вода створена відомими майстрами – Енн Фліпо та Каролін Дюмюр. Шанувальники відгукуються про композицію як про красиву, хвилюючу, добре збалансовану. Вони називають її яскравою, привабливою та компліментарною. Мелодія, що базується на грі багатогранних квіткових нот, стартує романтичним настроєм неролі. Розкішний, трохи гіркуватий запах цієї квітки підкреслює шляхетність парфуму, робить його максимально привабливим. М'який, свіжо-зелений нюанс білої фрезії вносить оптимістичне звучання до композиції, налаштовує її володарку на позитивний лад. Витончений квітково-пудровий акцент ірису звучить у фінальному акорді. Він підкреслює розкіш та шик парфумованої води, вказуючи на обраність жінки.

Придбати вишуканий парфум від Jimmy Choo ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Придбайте в нашому інтернет-магазині також нові актуальні аромати, нішеві та рідкісні видання, декоративну та парфумовану косметику, засоби догляду за волоссям або тілом!